Začíná škola investování pro každého!

20. 10. 2010 – 17:04 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Začíná škola investování pro každého!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Největší český on-line broker Fio banka a RM SYSTÉM, česká burza cenných papírů spouštějí podzimní sérii vzdělávacích seminářů.

Celkem se do poloviny prosince uskuteční téměř 60 bezplatných akcí po celé České republice. Témata seminářů jsou určena pro začátečníky i pokročilé investory. Začátečníkům je určen seminář s názvem Kapitálový trh jako alternativa pro vaše úspory. Tento nový typ semináře je vhodný pro ty, kteří své investice omezují převážně na bankovní vklady, příp. na podílové fondy, a pro něž jsou „akcie“ a „burza“ neznámým pojmem. Cílem semináře je ukázat, že existuje i jiný, dlouhodobě efektivní způsob ukládání úspor – investice na kapitálovém trhu.

Seminář Průvodce začínajícího investora je určen mírně pokročilým investorům - tedy těm, kteří se již rozhodli investovat na kapitálovém trhu, ale mají v této oblasti jen slabé znalosti. Cílem semináře je poskytnout těmto investorům dostatek informací, aby se mohli na trhu dobře zorientovat a racionálně přistupovat ke správě portfolia.

Pokročilým investorům, kteří hledají další prostor pro své investice, je určeno téma Finanční deriváty a obchodování na úvěr. Ocení jej ti, kteří již mají zkušenosti s obchodováním na kapitálovém trhu. Cílem semináře je rozšířit jejich obzory o příležitosti, jež skýtá pákové obchodování.

„V uplynulém roce se našich seminářů zúčastnilo přes 9000 zájemců. Letos jsme více vyšli vstříc těm, kteří jsou na kapitálovém trhu úplnými nováčky, a zařadili jsme do programu seminářů nové téma pro střadatele hledající alternativu ke svým vkladům,“ říká Marek Polka, ředitel Klientské divize Fio banky.

Registrovat se na konkrétní seminář lze velmi jednoduše a ZDARMA prostřednictvím stránek http://www.fio.cz/akcie-investice/seminare nebo http://www.rmsystem.cz/vzdelavani/seminare.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články