Založit firmu můžete bez běhání po úřadech a zdarma!

22. 7. 2009 – 2:26 | Podnikání | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Založit firmu můžete bez běhání po úřadech a zdarma!
Foto: SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Vůbec poprvé v České republice je možné založit novou společnost přes internet, a to aniž by budoucí podnikatel sám musel komunikovat s úřady nebo zprostředkovateli služby za sjednání firmy platil (klient hradí pouze zákonem vyžadované výdaje).


Podnikatel zadá všechny údaje do registračního formuláře, veškeré administrativní náležitosti poté vyřídí provozovatel portálu ZalozFirmu.cz. Projekt zahájil činnost loni v červenci, Česká spořitelna se stala hlavním finančním partnerem 1. ledna 2009. Tímto způsobem již bylo založeno přes dvě stovky firem a měsíčně přibývají desítky dalších.

-
Jak založit s.r.o. - společnost s ručením omezeným
- Firmu lze koupit i na splátky

\"Již delší dobu se ozývají hlasy, že založení firmy v Česku je administrativně, časově i finančně náročnější než jinde ve světě. My přicházíme s nástrojem, který klientům umožňuje založit firmu jednoduše, rychle a navíc s daleko nižšími náklady. Využitím služby ZalozFirmu.cz ušetří podnikatel 60 až 85 procent Běžných nákladů,\" uvedl Petr Čížek, vedoucí projektu ZalozFirmu.cz. \"Doba potřebná k založení firmy závisí na struktuře společnosti a rychlosti dodávaných podkladů klientem,\" dodal.

ZALOŽENÍ NOVÉ SPOLEČNOSTI

1) Elektronicky probíhá prostřednictvím online registračního formuláře na www.zalozfirmu.cz, který umožňuje přizpůsobit vznikající firmu požadavkům uživatele.
2) Po zadání údajů systém automaticky vygeneruje veškeré dokumenty nezbytné k dokončení registrace a zašle je na emailovou adresu uživatele, který je zkompletuje a vrátí zpět.
3) ZalozFirmu.cz dále zabezpečí veškeré zbývající doklady, obstará živnostenská oprávnění a zajistí komunikaci s úřady.
4) Po dokončení registrace obdrží uživatel kompletní složku s výpisem z obchodního nebo živnostenského rejstříku a související dokumentaci nutnou k dalšímu provozu firmy.


Více na Profit.cz

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články