Zaměřeno.cz: Nový server o českém i světovém internetu

1. 9. 2009 – 16:49 | Věda a technika | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Zaměřeno.cz: Nový server o českém i světovém internetu
Foto: Redakce | zdroj: NašePeníze.cz

V sprnu byl veřejnosti představen unikátní projekt společnosti VSHosting pod názvem „Zaměřeno.cz“. Zamereno.cz je informační server zabývající se internetovým trhem nejen v České republice ale i v zahraničí.


Články jsou psány způsobem, aby byly srozumitelné pro laiky, ale i zajimavé pro odborníky z oboru. Pro maximální zjednodušení a pohodlí čtenářů je web veden formou blogu. Web je Zaměřen na témata hostingové služby, svět Internetu, projekt týdne, rychlovky a technologie.

Zajímavé mohou být pro čtenáře méně obvyklá témata jako jsou projekt týdne a rychlovky. V sekci projekt týdne pravidelně představujeme veřejnosti méně známé internetové projekty se zajímavým obsahem. V rubrice rychlovky čtenář nelezne aktuální informace o podstatných událostech na poli českého Internetu jako například významné technické závady velkých operatorů apod. Tyto zprávy se snažíme udržovat v reálném čase a o dané události čtenáře informovat v co nejkratším čase.

Redaktoři webu Zamereno.cz jsou techničtí a obchodní pracovníci společnosti VSHosting, čímž je zajištění odbornost článků. Web Zamereno.cz se též věnuje i dlouhodobým projektům jako jsou například recenze datových center v České a Slovenské republice, Maďarsku, Německu, Polsku a Rakousku.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články