Zaměstnavatel roku: Kraje Královéhradecký, Pardubický, Liberecký a Středočeský mají vítěze!

28. 4. 2011 – 19:08 | Firmy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Zaměstnavatel roku: Kraje Královéhradecký, Pardubický, Liberecký a Středočeský mají vítěze!
První kolo ukázalo díky náročnější metodice regionální rozdíly a kvalitu zaměstnavatelů v jednotlivých krajích, Foto:Fincentrum | zdroj: NašePeníze.cz

Již osmým ročníkem pokračují regionální kola ocenění Zaměstnavatel roku. Ve čtvrteční podvečer byly v Hradci Králové vyhlášeny výsledky pro kraje Královéhradecký, Pardubický, Liberecký a Středočeský. Poprvé v historii byla použita metodologie institutu Saratoga, který je součástí sítě PwC.

Hlavní cenu „Zaměstnavatel regionu“ doprovází také další kategorie, které upozorňují jednak na kvalitní zaměstnavatele z řad malých a středních firem v podobě titulu Progresivní zaměstnavatel, a jednak také na individuality v rámci ocenění Osobnost HR. Součástí doprovodného programu jsou také prezentace personálních projektů a hlasování přítomných účastníků o Ceně personalistů za nejlepší regionální projekt.

Výsledky prvních čtyř krajů zhodnotil za organizátora soutěže, společnost Fincentrum, předseda organizačního výboru Pavel Hulák: „Již první kolo ukázalo díky náročnější metodice regionální rozdíly a kvalitu zaměstnavatelů v jednotlivých krajích. Zejména Liberecký kraj za ostatními trochu pokulhával, takže zde byl oceněn pouze vítěz a další pořadí nebylo uděleno“.

VÝSLEDKY OCENĚNÍ SODEXO ZAMĚSTNAVATEL REGIONU 2011 – I. KOLO

Královéhradecký kraj:
1. GMC Software Technology s.r.o.
2. BAK stavební společnost, a.s.
3. Ammann Czech Republic a.s.

Letošní vítěz GMC Software dokázal z kategorie pro menší a střední firmy do 500 zaměstnanců upozorňující na „talenty byznysu“ v Královéhradeckém kraji předstihnout i své větší rivaly v hlavním regionálním ocenění.

Pardubický kraj:
1. ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB
2. Isolit-Bravo, spol. s r.o.
3. KIEKERT-CS, s.r.o.

Pardubická pojišťovna se v hodnocení podle nové metodiky PwC opět dostala do popředí, když poměrem personálních a finančních ukazatelů potvrdila pozici velmi efektivního zaměstnavatele.

Středočeský kraj:
1. VALEO VÝMĚNÍKY TEPLA k.s.
2. VALEO AUTOKLIMATIZACE k.s.
3. ŠKODA AUTO a.s.

V tomto kraji s výrazným zastoupením automobilového průmyslu platí, že skupina Valeo se v hodnocení projevila, řečeno automobilovou terminologií, jako opravdu silná stáj. Podle hodnotitelů se v parametrech projevily vysoko nastavené standardy v rámci tohoto mezinárodního koncernu a oba jeho zástupci tak předstihli ostatní soupeře.

Liberecký kraj
1. TRW Automotive Czech s.r.o.

V Libereckém kraji je vzhledem k nižšímu počtu přihlášených firem s kvalitními parametry vyhlašován pouze vítěz bez pořadí na dalších místech.

Progresivní zaměstnavatel regionu: GMC Software Technology s.r.o.

Finálové personální projekty pro Cenu personalistů regionu:
FOCUS aneb Rozvíjíme se navzájem - Ardagh Metal Packaging Czech, a.s.
GMC Kariérní matice - GMC Software Technology s.r.o.
Firemní školka Linetka - L I N E T spol. s r.o.
Mistr křišťálu - Preciosa, a.s.
Chráněné pracoviště Fokus - ŠKODA AUTO a.s.

Nominace poroty na titul Osobnost HR regionu:
Lenka Drbohlavová, VALEO AUTOKLIMATIZACE k.s.
Bronislava Kovářová, Ammann Czech Republic a.s.
Ivana Krupičková, Devro s.r.o.
Vladimíra Michnová, L I N E T spol. s r.o.
Pavel Ullrich, ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB
Bohdan Wojnar, ŠKODA AUTO a.s.

Generálním partnerem ocenění je společnost Sodexo – Řešení pro motivaci, odborným partnerem je PwC Česká republika. Organizátorem a vyhlašovatelem ocenění je společnost Fincentrum.

„Sodexo se stalo partnerem ocenění Zaměstnavatel roku proto, že se snaží rozvíjet českou personalistiku. Zaměstnavatel roku představuje nejprestižnější ocenění v oboru a stalo se tak motivátorem personalistů ke skvělé práci. Podporovat toto ocenění je tedy v souladu s posláním Sodexo – Řešení pro motivaci, s naší snahou nacházet individuální motivace pracovníků,“ doplnil Tomáš Kopřiva, marketingový ředitel Sodexo – Řešení pro motivaci.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články