Zasportujte si s námi na internetu

5. 1. 2014 – 19:06 | Věda a technika | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Zasportujte si s námi na internetu
Společnost PowerPlay Manager vyvíjí online sportovní manažerské hry již od roku 2007. Tyto hry si získaly již více než 1 400 000 hráčů, kteří odhodlaně vedou své týmy k vítězstvím, a to v různých sportech. | zdroj: NašePeníze.cz

Společnost PowerPlay Manager vyvíjí online sportovní manažerské hry již od roku 2007. Tyto hry si získaly již více než 1 400 000 hráčů, kteří odhodlaně vedou své týmy k vítězstvím, a to v různých sportech.

Společnost kromě sportovních her založených na manažerování vlastního týmu vyvíjí i PvP online vojenské a sportovní hry. Škála výběrů sportů a her je široká, tak si pojď zahrát s námi!

Zasportujte si s námi na internetu Často se přistihneš při sledování mistrovství světa v hokeji nebo při sledování svého oblíbeného týmu a přitom si říkáš, že sám by si ho uměl vést mnohem lépe? Proč si to rovnou nevyzkoušet? Každý hráč ve hře dostane svůj tým, se kterým může vyhrávat. Nejdůležitější věcí však je, že tato hra naplno prověří tvé manažerské schopnosti, ale pokud jsi šikovný, poměrně snadno to zvládneš. Pak tě už bude dělit jen malý krok od toho, aby ses stal opravdovým velkým manažerem vlastního hokejového týmu! 

Zasportujte si s námi na internetu Miluješ tenis? Máme pro tebe skvělou hru Tennis Duel. V ní se necháváš vést svým trenérem a máš možnost hrát o poháry v různých turnajích, ligách a žebříčkových zápasech. Být světovou tenisovou jedničkou tak můžeš být i ty.

Tyto hry jsou plné sportu a zábavy, kde si každý najde to své. Stačí si vybrat z úžasné nabídky her. Svět sportu a zábavy na tebe čeká už teď!

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články