SW Lethal Alliance a D&D Tactics pro handheldy
zdroj: tisková zpráva

SW Lethal Alliance a D&D Tactics pro handheldy

6. 11. 2006 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Co mají společného Star Wars: Lethal Alliance a Dungeons & Dragons Tactics? Především tolik, že v obou případech jde o tituly cílené na handheld PSP.

Star Wars: Lethal Alliance zdroj: tisková zpráva U Star Wars: Lethal Alliance, který má na triku společnost UbiSoft a v prosinci jej hodlá vydat, se jedná o third-person akční adventuru zasazenou do časového údobí mezi Epizodou III a IV. V hlavní roli přitom bude nebezpečná dáma jménem Rianna Saren (rasy Twi’lek) a její strážný droid Zeeo; oba musí z pověření princezny Leiy infiltrovat planetami kontrolovanými Impériem a získat plány nejničivější zbraně nepřítele známé jako Hvězda smrti. V téhle akci má být hodně důležitá spolupráce mezi oběma postavami, co se zde budou probíjet skrze zástupy enemáků za pomoci tradičních zbraní a akrobatických dispozic Saren. Podíváte se přitom do různých koutů Star Wars univerza, jako jsou Coruscant, Tatooine, Mustafar či dosud neviděných lokací jako Despayre, Danuta nebo Alderaan. A během dobrodružství střetnete kupu známých tváří, namátkou Bobba Fett, Kyle Katarn, Darth Vader a samozřejmě stormtroopery:-)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Naproti tomu Dungeons & Dragons: Tactics je strategické RPG na způsob LOTR: Tactics, tzn. po 3D herní ploše v kolově vedených soubojích po čtverečkách posunujete svůj oddíl hrdinů. Atari tenhle projekt chystají vypustit na trh někdy na začátku příštího roku, přičemž jeho pravidla mají vycházet z 3.5 verze D&D. Pro tvorbu vaší družiny (tvořenou až šesti postavami) tu máte mít na výběr ze sedmi ras (elf, trpaslík, gnóm, půlčík, apod.) a třinácti povolání (bard, klerik, druid, paladin či psionické alternativy jako je psion a mentální válečník), determinujících volbu přesvědčení. Nechybí ani počáteční přerozdělení bodíků jednotlivým atributům a skillům, nechybí ani vizuální definice té které postavy, na něž má čekat několik desítek questů odehrávajících se v zajímavém fantasy světě. Zajímavostí může být i přítomnost WiFi multiplayeru a to jak co-op režimu (zkrátka hraní singleplayerové příběhové kampaně ve více lidech naráz), tak versus klání. Nemluvě o možnosti vyměňování dat jako jednotlivé charaktery a nemluvě o již v tuto chvíli avizovaném přídavném obsahu ke stažení.

zdroj: PR

mart

Nejnovější články