Zvýhodněná nabídka Optimální půjčky od Komerční banky platí pouze do konce června!

19. 6. 2010 – 17:42 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Zvýhodněná nabídka Optimální půjčky od Komerční banky platí pouze do konce června!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Pouze do konce června je možné využít akční nabídku Komerční banky a získat Optimální půjčku s atraktivním úrokem od 8 % p. a.

Půjčka, která je určena ke konsolidaci úvěrů, je v rámci nabídky navíc zcela bez poplatků. Klienti tak mohou uspořit až 6 000 Kč ročně. Optimální půjčka je určena klientům, kteří využívají úvěrové produkty od více bankovních i nebankovních společností. Umožňuje sjednotit splátky do jedné a především snížit její měsíční výši. Do Optimální půjčky je možné sloučit spotřebitelské úvěry, kreditní karty nebo leasingové produkty. V rámci akční nabídky platné do 30. června 2010 je možné Optimální půjčku získat s atraktivním úrokem od 8 % p. a. a navíc bez poplatků za vedení úvěrového účtu, což představuje úsporu až 6 000 Kč za rok.

Optimální půjčku lze kdykoli bez sankcí předčasně splatit, a to zcela nebo pouze částečně. Maximální splatnost úvěru je 10 let. Úvěr může být poskytnut až do výše 500 000 Kč se zajištěním, bez zajištění až do výše 250 000 Kč. Součástí Optimální půjčky je také pojištění proti neschopnosti splácet po celou dobu trvání úvěru. Pojištění kryje riziko v případě ztráty zaměstnání, pracovní neschopnosti, invalidity nebo úmrtí pojištěného.

„Odpovědné úvěrování neznamená jen posuzování žadatelů o úvěr, ale také aktivní prevenci a předcházení případným potížím. Optimální půjčka umožňující konsolidovat stávající úvěrové produkty od bankovních institucí i splátkových společností a výrazně tak snížit měsíční výdaje klienta je ideálním produktem pro prevenci případných problémů se splácením“, uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB.

Optimální půjčka Komerční banky byla oceněna v prestižní soutěži Banka roku, kde získala první místo v kategorii Úvěr roku 2009.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články