Ceny skipasů v českých horách na novou sezonu 2013 a 2014

10. 11. 2013 – 11:53 | Životní styl | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Ceny skipasů v českých horách na novou sezonu 2013 a 2014
Některé areály už s předstihem zveřejnily ceníky skipasů na nadcházející sezonu. Většinou ceny zůstaly na stejné úrovni jako loni, jen v některých případech provozovatelé skiareálů jízdné zdražily. Foto:SXC, Text:MED | zdroj: NašePeníze.cz

Zima je za dveřmi, na horách už místy padá první sníh a nadšení sportovci už pomalu vytahují ze skříní lyže a snowboardy. Zábava na horách se však hodně prodraží. Ceny skipasů bohužel od loňské sezony zase o něco zdražily.

Některé areály už s předstihem zveřejnily ceníky skipasů na nadcházející sezonu. Většinou ceny zůstaly na stejné úrovni jako loni, jen v některých případech provozovatelé skiareálů jízdné zdražily.V následujícím přehledu najdete ceny skipasů u vybraných skiareálů.

Ceny skipasů

Včera se na hřebenech českých hor objevil první sněhový poprašek. Silničáři do hor už včera časně ráno vyslali sypač, byl to jejich vůbec první výjezd v letošní zimní sezoně. "Slabá vrstva sněhu ráno ležela na silnici k hraničnímu přechodu Pomezní Boudy. Řidiči musejí být při jízdě opatrní," potvrdil dispečer trutnovských silničářů. 

Sníh padal hlavně v polohách nad 700 metrů nad mořem. "Na hřebenech Krkonoš jsou asi dva centimetry sněhu, ve Špindlerově Mlýně jeden centimetr," uvedla špindlerovská Horská služba. Ve vyšších polohách hor klesla ráno teplota několik stupňů pod bod mrazu. V nižších polohách bylo slabě nad nulou.

TIP: Státní svátky v tomto školním roce: Kdy si vzít dovolenou?

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,360 23,540
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články