GE Money Bank snižuje poplatek za zpracování hypotéky

30. 5. 2011 – 16:06 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

GE Money Bank snižuje poplatek za zpracování hypotéky
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Na 2 900 Kč snížila GE Money Bank poplatek za zpracování hypotéky.

Změna platí pro všechny účelové hypotéky, a to bez ohledu na výši hypotečního úvěru. Úrokové sazby u standardní hypotéky GE Money Bank aktuálně začínají na 3,89 % p.a., u variabilní hypotéky dokonce na 2,99 %.

„Díky tomu, že jsme od počátku března snížili poplatek za zpracování hypotéky, ušetří u nás zájemci o hypotéku tisíce korun, které mohou investovat třeba do nákupu vybavení domácnosti. Nižší ceny nemovitostí, nízké poplatky za zpracování hypotéky a nízké úrokové sazby vytvářejí výjimečnou příležitost pro sjednání hypotečního úvěru,“ říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank.

Ekonomické oživení v kombinaci s rostoucí spotřebitelskou důvěrou přispívá k růstu hypotečního trhu a zájem o hypotéky poroste i v důsledku připravovaného zvýšení DPH. „Očekáváme, že hypoteční trh letos v porovnání s loňským rokem zrychlí růst o 10 až 15 %,“ komentuje situaci Michal Tuček.

Začátkem března navíc GE Money Bank představila variabilní hypotéku s jednou z nejnižších úrokových sazeb na trhu (2,99 % p.a.) a velkou flexibilitou splácení. Pohyblivá část sazby se obnovuje v měsíčním intervalu v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb, výši pevné části úrokové sazby si mohou zákazníci fixovat až na celou dobu splatnosti hypotéky.

Ke všem hypotékám nabízí GE Money Bank možnost sjednat si pojištění schopnosti splácet úvěr. Klienti tak získávají jistotu splácení svých závazků i v případě nepříznivých životních situací. Více informací naleznete na internetových stránkách www.gemoney.cz/hypoteky.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články