Huml nechává hlídat Kočí a Škárku bezpečnostní agenturou

9. 4. 2011 – 17:48 | Politika | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Huml nechává hlídat Kočí a Škárku bezpečnostní agenturou
Huml také otevřeným dopisem vyzval stávající poslance Věcí veřejných, aby se přidali k jeho iniciativě a vytvořili nový poslanecký klub, Foto: Kalendář VV, Kristýna Kočí | zdroj: NašePeníze.cz

Stanislav Huml uvedl v sobotu v rozhovoru pro Českou televizi, že nechává hlídat bezpečnostní agenturou Kristýnu Kočí a Jaroslava Škárku. Bývalí poslanci strany Věcí veřejné nejsou podle něj v bezpečí a policii nekontaktoval proto, že práce bezpečnostní agentury je rychlejší.

Stanislav Huml v rozhovoru řekl, že ve straně vládne atmosféra strachu. "Většina jednání, která se vedla, byla pouze monologem Víta Bárty (VV), který někdy přímo a někdy oklikou vždy dosáhl svého," informoval v rozhovoru. Huml se postavil do pozice manažera "nového klubu Věcí Veřejných".

Huml: Dostal jsem lekci a poučil se. Vydávám se však opačným směrem, než si přeje druhá strana

Huml také otevřeným dopisem vyzval stávající poslance Věcí veřejných, aby se přidali k jeho iniciativě a vytvořili nový poslanecký klub. Na e.mail, který v noci poslancům odeslal, zatím nikdo neodpověděl. Poslanec podle svých slov doufá, že si jej přečetli a budou o něm vážně uvažovat. Pro založení nového poslaneckého klubu by potřeboval nejméně deset poslanců dolní komory Parlamentu ČR.

Jak vyřešit problémy kolem strany Věci veřejné? Politologové radí Petru Nečasovi

 

-František Bužek | MED

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články