Krajská zdravotní platí PR agentuře tolik, co velké banky

25. 1. 2011 – 21:05 | Naše peníze | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Krajská zdravotní platí PR agentuře tolik, co velké banky
Stejná agentura přitom pracovala pro Lidový dům v době, kdy soc. dem. vedl Bendův přítel Jiří Paroubek, Foto: | zdroj: NašePeníze.cz

Společnost Krajská zdravotní, sdružující pět největších nemocnic v Ústeckém kraji, jejímuž představenstvu šéfuje bývalý předseda regionální ČSSD Petr Benda, platí měsíčně 100 tisíc korun komunikační agentuře Ariston PR. Informuje o tom úterní Právo.

Stejná agentura přitom pracovala pro Lidový dům v době, kdy soc. dem. vedl Bendův přítel Jiří Paroubek. "Krajská zdravotní, a.s., s agenturou Ariston PR spolupracuje dlouhodobě. U společnosti, velikosti, významu a potřeby informovanosti směrem k široké veřejnosti, jakou Krajská zdravotní, a. s., má, považujeme za zcela přirozené, že spolupracujeme s profesionální komunikační agenturou," řekl včera Právu mluvčí Krajské zdravotní Jiří Vondra.

"Paušální odměna agentury za její služby činí 100 tisíc Kč měsíčně a nijak se v průběhu trvání spolupráce nezměnila a ani do budoucna nezmění," sdělil mluvčí.

Náměstek ústecké hejtmanky a Bendův nástupce v čele r egionální ČSSD Arno Fišera včera na dotaz Práva, co říká finančnímu plnění pro agenturu, uvedl, že se bude o věc zajímat.

Poznámka redakce NašePeníze.cz: Služby PR agentur v Česku se pohybují obvykle v rozmezí 30,000-150,000 Kč měsíčně podle rozsahu služeb a velikosti klienta. Většina velkých bank platí částku kolem 100-150tis měsíčně, velké a středně velké společnosti pak v rozsahu 30-80tisíc.

-Petr Barták | MED | NašePeníze.cz

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články