Lidé se spojují proti gigantům aby ušetřili za benzín, volání, internet, i oblečení

19. 1. 2012 – 11:03 | Životní styl | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Lidé se spojují proti gigantům aby ušetřili za benzín, volání, internet, i oblečení
AkceZ je určena všem spoluobčanům - podnikatelům, domácnostem, zaměstnancům i jednotlivcům uvádí portál. | zdroj: NašePeníze.cz

Drobní podnikatelé, i zaměstnanci v ČR se spojili na webu AkceZ. U velkých firem chtějí získat výhodnější pozici pro jednání o množstevních slevách. Za první den provozu se na portál zaregistrovalo několik set lidí.

AkceZ je určena všem spoluobčanům - podnikatelům, domácnostem, zaměstnancům i jednotlivcům uvádí portál.

TIP: Neomezené volání za 500 korun způsobilo ve Francii mobilní revoluci

„Portál AkceZ.cz vznikl jako nápad našich členů, skupiny menších podnikatelů, kteří se rozhodli získat cenově výhodnější zboží a služby, do té doby dostupné pouze velkým podnikům. Registrací na portálu umožňují každému vytvořit co nejpočetnější skupinu podnikatelů k získání výhodnějších cen od telefonních operátorů, bank nebo pojišťoven na principu množstevní slevy. Tento nápad vítáme a podporujeme jeho proces,“ řekla první místopředsedkyně UMSP Radomíra Kotlárová.

TIP: Chcete také levnější volání, sms i internet?

První den od spuštění se na portál zaregistrovalo 100 lidí, kteří si přejí výhodnější telefonní služby. Největší skupiny tvoří lidé, kteří se rozhodli sdružit pro vyjednávání s poskytovateli zejména telefonních paušálů a dodavateli pohonných hmot. Portál monitoruje preference a kritiku od veřejnosti vůči základním službám a zboží denní potřeby na českém trhu.

„Že jde o smysluplnou akci, potvrzuje i uzavřené smluvní partnerství s renomovaným sdružením, hájícím zájmy malých a středních podnikatelů, SME Union ČR- Unie malých a středních podniků ČR. Díky spojení máme silnou pozici pro vyjednávání s velkými společnostmi. Zvýhodněnou nabídku rozešleme všem registrovaným ve skupině a záleží na nich, zda se ji rozhodnou přijmout. Čím dříve dáme dohromady velké skupiny lidí, tím dříve získáme slevy,“ uvedl spoluautor projektu Alexandr Harant.

-Ondrej Fér | MED

Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,290
USD 23,420 23,600
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články