Managed Server: Se šrotovným v boji proti ekonomické recesi

4. 6. 2009 – 22:11 | Komerční sdělení | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Managed Server: Se šrotovným v boji proti ekonomické recesi
Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Mnohokrát diskutované téma – šrotovné – dorazilo ve své původní formě i do českých internetových vod. Je načase dát sbohem kumbálovým serverovnám a starým serverům. V době finanční krize přináší společnost VSHosting s.r.o. komplexní řešení na snížení nákladů provozu středních a velkých internetových projektů.


Komplexní řešení proti finanční krizi

Doba finanční krize nutí firmy ke snižování výdajů na všech stranách. Tato opatření mají většinou za následek snížení kvality dané oblasti (výroba, marketing apod.). Podstatnou část výdajů mnoha firem tvoří i provoz internetových projektů. Zde se však možné úspory hledají složitě vzhledem k tomu, že právě technologické zajištění provozu internetových projektů často patří mezi základní kameny podnikání firem. Díky plně outsourcingové službě Managed Server od společnosti VSHosting ušetří uživatel až 75 % svých výdajů, a to především v personální oblasti a za nákup a provoz nové serverové technologie.

Služba Managed Server je koncipována jako komplexní služba, která obsahuje vše potřebné k provozu velkého internetového projektu, a to v několikanásobně technologicky lepším provedení než při řešení služby vlastními silami. Jen náklady na počet odborníků nutných na plnohodnotný třísměnný provoz dosahují několikanásobku ceny komplexní Managed služby (složení služby naleznete v informační grafice vpravo).

Abychom celému řešení boje proti ekonomické recesi dali konečný obraz, zavedli jsme jako první telekomunikační a hostingová společnost šrotovné na servery. Jsme si vědomi častého problému, že zákazníkovi po přechodu na Managed Servery zbyde původní, zastaralá technologie, kterou již nebude využívat. Původní server nahrazený managed nebo dedikovaným serverem vykoupíme za jednotnou cenu 5 000 Kč a původní zařízení předáme k ekologické likvidaci.

Více informací o managed serverech naleznete na www.vshosting.cz/managed-servery/

Nebojte se přechodu na managed servery

Plný outsourcing (Managed Server) či částečný outsourcing (Dedikovaný server) je dle vývoje trhu za poslední dva roky nejčastěji využívaná služba na řešení provozu internetových projektů. Proč tomu tak je? Zákazníci si čím dál častěji uvědomují, že provoz vlastními silami přináší pouze starosti, a jak jsme psali výše, i vysoké náklady. Vlastní zaměstnanci (technici, administrátoři) prakticky nemusí, a ani nemohou garantovat bezchybný provoz internetového projektu, nárokují si dovolenou, zákonem stanovenou pracovní dobu apod. V případě výpadku tak problém mnohdy nemá kdo řešit a je nutno koordinovat velké množství dalších potřebných služeb, bez kterých se provoz velkého projektu neobejde (servis hardwaru s garantovanou dobou opravy, konektivitu od některého z operátorů, umístění v datovém centru – housing, zálohování, placený monitoring apod.). VSHosting radí: „Přenechejte starosti nám, o vše se postaráme, a vy se tak můžete v klidu věnovat své primární činnosti.“

VSHosting disponuje špičkovým technickým zázemím, technickým oddělením přímo v datovém centru s třísměnným provozem špičkových odborníků, vlastní optickou páteřní sítí, rozsáhlým skladem náhradních komponent a serverů, profesionálním dohledovým centrem a monitoringem a technickou podporou též přímo v datovém centru.

VSHosting – vždy něco navíc

VSHosting s. r. o. je mladá, dynamická společnost poskytující telekomunikační a hostingové služby. Společnost se vyprofilovala na poskytování komplexních serverových služeb. V současné době je VSHosting členem organizací NIX, NIC a RIPE.

O kvalitě serverových služeb VSHosting se za uplynulé tři roky přesvědčily stovky nových zákazníků. Vždyť také VSHosting, nejrychleji rostoucí hostingová společnost v ČR, stále přichází s inovacemi, které zkvalitňují provoz internetových projektů. Například technickou podporu s garancí reakce administrátora do 60 sekund zákazníci dokážou ocenit.

VSHosting zná potřeby svých zákazníků. Veškeré úsilí společnosti je zaměřeno na poskytnutí maximálního servisu, aby se zákazníci mohli věnovat své primární činnosti.


Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,340 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články