Měsíční půjčka má jen několik málo základních podmínek

2. 10. 2023 – 15:35 | nasepenize | Inzerce

Měsíční půjčka má jen několik málo základních podmínek
zdroj: Giampaolo Nitti / Shutterstock.com

Je velmi jednoduchá a přijde k vám vždy, když potřebujete pomocnou ruku v oblasti domácích financí. Jistě, tato půjčka je dostupná všem, kdo splní základní požadavky kladené na každého žadatele bez rozdílu. Výhodou je, že nemusíte nikam spěchat, protože ozvat se lze kdykoliv a schvalovací proces žádostí probíhá i během víkendů. Pokud se pro úvěr rozhodnete už v pátek, nemusíte kvůli tomu čekat až do pondělního dopoledne. Výhodou je naprostá svoboda, protože ozvat se lze naprosto kdykoliv. A k vyřízení celé záležitosti stačí jen několik málo minut z vašeho osobního času, což znamená další velké plus navíc.

Až třicet tisícovek pro každého

A jak jsou nastaveny finanční mantinely? Měsíční půjčka má pevně stanovené parametry, výhodou ale je, že si z nich můžete vybrat podle aktuální situace. Jinak řečeno, vždy se přizpůsobí, aby vám vyšla maximálně vstříc. Je nenáročná, protože se vám zeptá jen na základní osobní údaje a proběhne pak také expresní ověření totožnosti. Nechce ručitele a nebude se ptát na podrobnosti o vaší domácnosti. Je vstřícná a vyhoví všem, kdo splní základní podmínky, které jsou dnes už spíše formalitou. Jde například o plnoletost nebo osobní účet v české bance. A kolik si tedy lze půjčit a na jak dlouho to může být?

  • 1 000 Kč jako minimum. Půjčte si na vše, co právě potřebujete zaplatit, meze se nekladou.
  • 30 000 Kč je maximální suma, o které lze uvažovat. Výhodou je, že účel o ničem nerozhodne.
  • Splátka je vždy v režii klienta, nastaví si ji podle sebe. Možnosti jsou 10, 15, 20, 25 a 30 dní.

Atraktivní nabídka pro všechny generace

Je to tak, půjčka ještě dnes je určena všem generacím, necílí na konkrétní skupinu a je přívětivá také k těm, kdo si ještě se světem internetu příliš nerozumějí. Není třeba žádný obsáhlý formulář, jenž by požadoval řadu velmi citlivých osobních údajů. Žadatelé o tento úvěr vyřídí vše rychle a zcela bez problémů.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,230
USD 23,400 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články