Nastartujte se: Veřejnost je pro zdravý životní styl

25. 11. 2014 – 12:42 | Komerční sdělení | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Nastartujte se: Veřejnost je pro zdravý životní styl
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Nejlepší podnikatelský plán má podle veřejnosti projekt „30ti denní výzva“, jehož video získalo nejvíce hlasů.

V rámci grantového programu Komerční banky „Nastartujte se“ uspěl zdravý životní styl. Podle výherkyně Mariky Janečkové je cílem jejich projektu motivovat lidi, aby se cítili zdravě a fit a ukázat jim, jak na to.

Co vás vedlo k podnikatelské dráze?

U nás v rodině vlastně všichni podnikají, neuvažovala jsem o ničem jiném. Je opravdu důležité dělat to, co vás baví, protože potom u toho můžete sedět hodiny a hodiny a na konci dne si řeknete, jak to byl krásně strávený čas a přitom jste měli hlavu ponořenou celý den v práci. Konkrétně s tímto projektem mi nejvíce pomáhala mamka, kamarádi a přítel. Já jim za to moc děkuji.

Zvažovala jste dlouho přihlášku do programu Nastartujte se?

Upřímně s tím přišel přítel, kterého navnadil kamarád. Já bych se sama od sebe asi nepřihlásila, nejsem soutěživý typ. Ale na druhou stranu jsem našemu projektu v této kategorii věřila. Věděla jsem, že máme hodné „Výzvánky“ - to jsou fanoušci našich stránek.

Na co využijete získanou finanční odměnu?

Samozřejmě super penízky a moc za ně děkujeme. Koupíme nový SUPER počítač, se kterým se bude pracovat jedna báseň. Nikdo by mi to asi nevěřil, ale vše, co jste zatím viděli, dělám na vypůjčeném notebooku. Pořád nebyla ta pravá příležitost k nákupu, a když jsem se rozhodla jít do soutěže, okamžitě jsem věděla, na co výhra padne.

Jaké máte další podnikatelské plány?

Chtěli bychom na naše stránky dostat více chlapů. Chceme udělat sportovní výzvy pro maminky a těhulky a chceme náš projekt dostat do zahraničí.

Máte nějakou radu pro začínající podnikatele?

Najděte si příběhy úspěšných podnikatelů a hltejte je. Čtěte jejich rady a sledujte jejich vývoj. Snažte se trávit svůj čas s bohatými a úspěšnými lidmi. Věnujte svůj čas seberozvoji a čtěte na toto téma knihy. Vždy se chovejte fér. Dejte svému projektu něco, čím bude vynikat, ať už to jsou dobré ceny nebo prostě buďte jen lepší než konkurence. Málokdo najde něco, co tu ještě nebylo. Nebojte se ani těch nejšílenějších nápadů – opravdu se dá vydělat na všem! A poslední je neztrácet svůj drahocenný čas tam, kde s tím moc nepohneš. Tím myslím nevěnovat zbytečně moc času například rozčilováním se nad počasím nebo dalšími věcmi, kterým nerozumíš.
 

„Nastartujte se“ je program Komerční banky a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR podporující začínající podnikatele. Na webové stránce www.nastartujtese.cz najdou zájemci o podnikání řadu inspirativních příběhů a videí. Registrací na portálu se pak dostanou k výhodným nabídkám od partnerů programu. Pravidelné aktuality ze světa podnikání mohou fanoušci sledovat na facebookové stránce programu www.facebook.com/nastartujtese.cz.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články