Novinka – karta, která vrací z každé platby jedno procento na podnikatelský účet

12. 3. 2015 – 10:12 | Komerční sdělení | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Novinka – karta, která vrací z každé platby jedno procento na podnikatelský účet
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Každý podnikatel hledá stále nové cesty, jak snížit své výdaje.

Optimalizace nákladů má značný vliv na ekonomiku podnikatelského subjektu. Nelze se proto divit, že se informace o každé novince v této oblasti začne šířit rychlostí blesku. S výjimečnou nabídkou pro podnikatele nyní přišla Komerční banka. Od 1. února 2015 nabízí novou kreditní Kartu Business World od společnosti MasterCard, která kromě již poměrně standardních výhod zahrnuje jednu zcela novou – vrácení 1 % z každé platby na firemní účet.

Nová karta podporuje podnikatele

„Primárním cílem při přípravě nové bezkontaktní karty bylo podpořit naše klienty z řad jak začínajících, tak již aktivních podnikatelů a živnostníků. Komerční banka je jedinou bankou v České republice, která při používání nové kreditní Karty Business World vrací svým klientům 1 % z uskutečněné platby na jejich podnikatelský účet. Navíc každý, kdo si kartu pořídí do konce letošního května, může vyhrát nový Peugeot 308 SW nebo tablet,“ uvedl Martin Ehrenberger, manažer Segmentového řízení Komerční banky.

Karta Business World od Komerční banky je pro všechny aktivní klienty zdarma, a to v případě, že jejich měsíční platby provedené kartou dosáhnou alespoň 5000 Kč. Karta je zároveň levnou formou financování podnikatelských aktivit, pokud je rozumně používaná v rámci bezúročného období, které činí až 45 dní. Podnikatelé, kteří se takto naučí efektivně využívat cizí zdroje k financování provozu firmy, jednoduše optimalizují své cash-flow.

Karta s řadou dalších benefitů

Karta Business World dokáže každému podnikateli nabídnout něco pro usnadnění provozu vlastní firmy. Úvěrový limit na kartě činí 20 až 200 tisíc Kč, přičemž klienti s účtem u KB nemusí u vyšších limitů dokládat finanční výkazy. Nezajištěný bezúčelový úvěr lze bezúročně čerpat až po dobu 45 dnů nebo měsíčně splácet pouhou desetinu jistiny. Zbytek jistiny lze splácet podle aktuálních možností klienta. Čerpat do výše úvěrového limitu lze ihned po převzetí karty.

Součástí bezkontaktní Karty Business World je členství v programu MasterCard Business Selection, jehož výhodou jsou například bezplatné vstupy do letištních salonků MasterCard na Letišti Václava Havla nebo ve Vídni. Program však zahrnuje celou řadu dalších benefitů a slev. Členové mohou získat slevu na internetovou reklamu společnosti Google, slevy při nákupu ve stavebninách Raab Karcher, asistenční služby a spoustu dalších výhod. Každý držitel Karty Business World je automaticky registrován do tohoto slevového programu a v případě, že má zájem jej aktivně využívat, pouze potvrdí souhlas v uvítacím e-mailu.

KB dá na rozjezd podnikání 30 000 Kč

Začátek každého podnikání je neoddělitelně spojený s potřebou peněz a výkyvy finančních prostředků na účtu. I tato situace má své řešení. Banky stále více důvěřují začínajícím podnikatelům a snaží se jim jejich náročné začátky ulehčit. Příkladem je opět Komerční banka. V těchto situacích nabízí možnost využít předschválený úvěrový limit, a to pro plánované i neplánované výdaje. Podnikatelé si mohou sjednat kreditní kartu s limitem 30 000 Kč nebo je pro ně ve stejné výši připravený povolený debet, který lze čerpat na podnikatelském účtu. Obě varianty mohou získat všichni živnostníci bez dokládání příjmů a bez ohledu na historii podnikatelské činnosti.

Karta Business World od Komerční banky:

-        vrácení 1 % z každé platby zpět na firemní účet,

-        úvěrový limit 20 - 200 tisíc Kč,

-        bezúčelový úvěr, bez zajištění,

-        bezúročné období až 45 dní pro všechny typy transakcí,

-        měsíčně 1 výběr hotovosti z bankomatu v zahraničí zdarma,

-        výhody programu MasterCard Business Selection.

 

Více informací o Kartě Business World získáte na webových stránkách www.kb.cz nebo Infolince KB 800 521 521.

Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články