Podnikatelská půjčka se vám naplno přizpůsobí

6. 11. 2023 – 11:44 | nasepenize | Inzerce

Podnikatelská půjčka se vám naplno přizpůsobí
zdroj: insta_photos / stock.adobe.com

Je před vámi nečekaná výdajová položka? Nebo snad chcete investovat do reklamy, software nebo jiné věci, která nějakým způsobem souvisí s vaším podnikatelským záměrem? Cesta může být jednoduchá, obejde se bez telefonátů a náročných registračních procesů. Pokud jste na startu nové kariéry nebo už máte za sebou roky zkušeností, jistě vám nechybí odhodlání. Pokud potřebujete krátkodobý úvěr, stačí jen krátký formulář a ověření vašeho IČO. Není nutné, abyste přemýšleli o termínech osobní schůzky, ta bude mimo hru. Vyplňte své osobní údaje pečlivě, máte spoustu času. Ozvat se totiž lze 24/7!

Pět tisíc jako minimum

Kolik si lze půjčit a na jak dlouho? Jednoduše řečeno, podnikatelská půjčka nabízí pestrou paletu různých možností. Každý si z nich může vybrat takovou, která mu nejvíce vyhovuje. Žádné dva příběhy totiž v životě nejsou navlas stejné a rozmanitost je velmi žádoucím prvkem. Hotovo může být ještě dnes, nikdo na nic nečeká, což je zásadní zpráva. Kdo z OSVČ by rád čekal? Je mnohem lepší, když jsou formality vyřešeny a všichni se mohou vrátit zpět k rozdělané práci.

  • 5 000 Kč je minimum, méně si půjčit nelze. Účel nebude rozhodující, půjčit si lze na cokoliv!
  • 30 000 Kč jako maximum pro každého zájemce. Potřebujete malou rekonstrukci v kanceláři?
  • Splatnost si zvolte podle svého, a to v rozmezí 7 a 30 kalendářních dnů. Máte v tom svobodu!

Snadno dostupná varianta pro každého

Jak vlastně vypadá klasická půjčka pro podnikatele? Obejde se bez náročných otázek a vyjde vám vstříc bez ohledu na to, jaké je datum v kalendáři. Sběr žádostí totiž probíhá 24/7 a platí tak, že se ozvat můžete opravdu kdykoliv. Rychlé řešení pro mnoho různých situací je připraveno a nyní záleží jen na podnikatelích, kteří potřebují investovat nebo uhradit nějaké nečekané položky v rozpočtu.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 1.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,070 25,170
USD 23,540 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články