S kartou Cetelem další slevy u nových partnerů

7. 7. 2010 – 15:30 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

S kartou Cetelem další slevy u nových partnerů
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Cestovní kancelář Čedok a outdoorový obchod ALPINE PRO rozšíří od 1. července 2010 věrnostní program Cetelem Klub.

Všichni držitelé kreditních karet Cetelem tak mohou na svých nákupech ještě více ušetřit a uplatnit slevy až do výše 40 %.

„Ještě před letní dovolenou jsme chtěli držitelům našich kreditních karet nabídnout více možností, jak získat slevy, a proto jsme rozšířili síť našich spolupracujících partnerů,“ uvedl Ing. Tomáš Siegler ze Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem. Od letošního července rozšířili síť Cetelem Klubu dva noví partneři. U cestovní kanceláře Čedok je možné využít slevy ve výši 20 %, a to nákup leteckého pobytového zájezdu do Řecka zakoupeného od 1. 7. 2010. U druhého obchodníka čeká na klienty 10% sleva na zboží ALPINE PRO, předního českého výrobce outdoorového a sportovního oblečení, obuvi, doplňků a tašek. „Každá spolupráce je založena na vzájemné podpoře a rozšíření obchodních aktivit. Díky zapojení se do věrnostního programu Cetelem tak máme možnost oslovit další, specifickou skupinu zákazníků,“ uvedla Mgr. Lenka Benešová, marketingová specialistka společnosti ALPINE PRO.

Slevu za nákup při využití kreditní karty Cetelem dostanou naši zákazníci již u více než 30 obchodních partnerů. Klienti tak mohou využít atraktivní slevy při nákupu dovolené, pojištění pro své vozidlo, jazykových kurzů, kol a cyklistického vybavení a předplatného časopisů. „O klubové výhody je mezi našimi klienty stále větší zájem, proto průběžně rozšiřujeme nejen síť, kde lze slevy využít, ale i nabízený sortiment. Mohu potvrdit, že i do budoucna se mohou naši klienti těšit na další zajímavé slevy a partnery,“ uvedl T. Siegler.

Mimo výhod Cetelem Klubu nabízí kreditní karty vydávané společností Cetelem také finanční odměny za platby kartou v obchodech a na internetu ve výši 1,5 %. Ke konci každého měsíce lze získat finanční prémii ve výši až 150 Kč. Klient může také využít 50denní bezúročné období, prodloužení záruky o jeden rok zdarma na vybrané zboží zaplacené kartou, či výběr hotovosti na pokladně obchodníka (CashBack).

Detailní přehled všech partnerů Cetelem klubu je k dispozici na www.cetelem.cz
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články