Slavíte Valentýna? 10 tipů na dárky za "pár korun"

11. 2. 2013 – 21:15 | Životní styl | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Slavíte Valentýna? 10 tipů na dárky za "pár korun"
sv. Valentýn sice není tradičním svátkem z našich končin, ale poměrně mnoho lidí si jej rychle oblíbilo. Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Valentýn, svátek všech zamilovaných, je už za dveřmi. Pokud jste stále v práci, nebo ve škole a prostě nemáte čas běhat po obchodech, kupte svému protějšku nějakou tu maličkost po internetu. Máte pro vás pár tipů, které stihnete do 14. února nakoupit!

1. Romantická večeře

Pokud váháte nad tím, co připravit své milé za překvapení na valentýnský večer, určitě nic nezkazíte romantickou večeří. V dnešní době se dá navíc pořídit za pár kaček. Chcete jít na sushi, staročeskou klasiku nebo argentinský biftek, a přitom nesáhnout hluboko do kapsy? Zkuste si koupit slevový voucher! Pokud ho koupíte ještě dnes, valentýnskou večeři za pár kaček stihnete.  Cena: 399 Kč.

2. Plyšové srdce

Pro někoho kýč, pro druhého důkaz lásky. Hlavně mladší dívky budou mít z plyšového srdíčka určitě velkou radost! Jejich dárce navíc určitě potěší cena. Dají se pořídit i do sto koruny. Cena: 45 Kč.

3. Bonboniéra

Bonboniéra, to je dárek, kterým nikdy žádnou ženu neurazíte. S těmi ve tvaru srdce se teď navíc přímo rozsypal pytel. Sladké potěšení pro vaši milou vás vyjde na pár desítek korun. Pokud ale objednáte třeba belgické pralinky, může se tato cena i zněkolikanásobit. Cena: 129 Kč.

4. Květiny

Ani květinami nemůžete nic zkazit. Dnes, v době internetu, je navíc vše o mnoho jednodušší. Řada květinářství nabízí službu objednání on-line. Květiny po jejich zaplacení firmy doručí přímo k ženě vašeho srdce. Cena: 280 Kč.

5. Plyšová pouta lásky

Plyšová pouta, to je dárek, který potěší obě strany. Okořeňte si váš milostný život. Není snad vhodnější termín pro darování této roztomilé hračky, než na svatého Valentýna. Cena: 250 Kč.

6. Kámasútra

Že tuhle knihu doma ještě nemáte? Chyba! Tato příručka plná orientálních způsobů milování může okořenit váš milostný život. Prohlížení barevných fotografií vás může příjemně naladit na valentýnskou noc. Cena: 199 Kč.

7. Sexy spodní prádlo

Další ze skupiny dárků, které jsou pro oba je sexy spodní prádlo. I když ho mají ženy na sobě jen chvilku, určitě by se na něm nemělo šetřit. Na internetu existuje mnoho stránek, které luxusní sexy prádlo prodávají. Teď jen vybrat správnou velikost a pak si počkat na čtvrteční noc plnou vášně. Cena: 1500 Kč.

8. Zážitkové akce pro muže

Chcete svému miláčkovi připravit zážitek na celý život? Kupte mu třeba projížďku v luxusním autě! Na tento okamžik určitě dlouho nezapomene a nejen v jeho očích, ale i očích jeho přátel se stanete bohyní. Spoustu zážitkových akcích pro muže najdete na Yoopy.cz. Cena: 999 Kč.

9. Trollbeads

Buďte originální a místo stříbrného náramku, který kupujete každý rok, dejte letos přednost poslednímu hitu. Tím je náramek Trollbeads. Jedná se o náramek, ke kterému se postupně dokupují přívěšky. A na trhuje je i speciální valentýnská kolekce. Cena: 1660 Kč.

10. Srdíčkové trenky

Dárek u kterého se oba dva zasmějete a pořídíte ho za pár desítek korun. Asi každý muž alespoň jednou v životě dostal k Valentýnu trenky nebo slipy se srdíčky. Tuhle klasiku, kterou si asi nikdy nikdo neobleče, musí mít doma prostě každý. Cena: 130 Kč.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články