Stavební spořitelna České spořitelny půjčí až 800 tisíc Kč bez zajištění

3. 8. 2011 – 16:23 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Stavební spořitelna České spořitelny půjčí až 800 tisíc Kč bez zajištění
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Od 23. června 2011 mohou klienti Stavební spořitelny České spořitelny (SSČS) získat zvýhodněné úvěry na pořízení družstevního bytu nebo koupi bytu v rámci privatizace.

SSČS poskytne překlenovací úvěry TREND na tyto účely až do výše 800 tisíc Kč, aniž by jako záruku požadovala zástavní právo k nemovitosti. V případě, že klient požádá o úvěr na koupi bytu v rámci privatizace bytového fondu, získává od SSČS další výhodu – neplatí úhradu za uzavření úvěrové smlouvy. Ušetří tak 1 % z výše úvěru, min. 1 500 Kč, max. 7 500 Kč.

„Získat půjčku na družstevní byt nebo koupi bytu v rámci privatizace může výrazně ztížit skutečnost, že klient nemůže zajistit úvěr nemovitostí, což banka obvykle požaduje. Abychom i těmto klientům usnadnili přístup k úvěru, rozhodli jsme se výrazně zvýšit finanční limit pro poskytování překlenovacích úvěrů, aniž bychom požadovali zástavu nemovitosti. Navíc nabízíme klientům úvěry s možností mimořádných splátek úvěru nebo celkového splacení úvěru kdykoli a zdarma,“ uvedl Jan Diviš, místopředseda představenstva a náměstek generálního ředitele SSČS.

SSČS nabízí v rámci poskytnutí překlenovacího úvěru TREND další výhody, které může klient využít. Sjedná-li si pojištění splácet úvěr pro případ smrti, invalidity, pracovní neschopnosti s možností pojistit se také proti ztrátě zaměstnání, získá úrokové zvýhodnění 0,1 % p. a.

SSČS poskytuje úrokové zvýhodnění za 10% akontaci ve výši 0,35 % p. a. a nízké měsíční splátky úvěru s dobou splatnosti až 18 let. Úroky z úvěru lze odečíst od daňového základu.

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články