Stavební spořitelny bojují o klienty, tentokrát cílí na děti

23. 3. 2015 – 0:01 | Stavební spoření | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Stavební spořitelny bojují o klienty, tentokrát cílí na děti
Stavební spořitelny se několikrát do roka obrací na klienty s akčními nabídkami. Po zimní, vánoční či novoroční nabídce přichází jarní akce. Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Jaro se blíží a stavební spořitelny začínají s jarními akcemi lákat nové i stávající klienty. Hitem jarních dní je stavební spoření pro děti, zaměřila se na ně Liška i Buřinka.

Stavební spořitelny se několikrát do roka obrací na klienty s akčními nabídkami. Po zimní, vánoční či novoroční nabídce přichází jarní akce. Speciální akce nabízí v současné době většina stavebních spořitelen, některé dávají přednost stálým akcím.

<%Anketa227%>

Českomoravská stavební spořitelna

Jako již tradičně nabízí nejvíce akčních nabídek Českomoravská stavební spořitelna (Liška, ČMSS), která se zaměřila nejen na děti, ale na tablet láká také prvních šest tisíc zájemců o úvěr ze stavebního spoření.

Stejně tak jako vloni poskytuje Liška prémii až 1 000 korun při sjednání cílové částky 200 000 korun a více pro děti do 18 let. Prémie odpovídá polovině poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření, která činí 1 procento z cílové částky. Uzavře-li smlouvu také rodič, získají děti vedení účtu zdarma a vedení vkladového účtu sedm let zdarma, což odpovídá v současné době úspoře 330 korun ročně. Akce končí na konci března a týká se smluv o stavebím spoření, které jsou spořícím účtem či spořícím účtem spojených s překlenovacím úvěrem.

Největší stavební spořitelna v České republice nabízí svým klientům od 1. března tablet Lenovo TAB 2 A7 (v ceně přibližně 2 200 Kč) k žádosti o úvěr či meziúvěr ze stavebního spoření ve výši 150 0000 korun až 500 000 korun bez zajištění. Akce trvá až do 30. června, ale vztahuje se pouze na prvních šest tisíc klientů, jak se tedy říká: „Kdo dřív přijde, ten dřív mele.“

ČMSS láká také na slevu 0,4 procenta z úrokové sazby překlenovacího úvěru Topkredit či Tophypo. Získání slevy je ovšem podmíněno sjednáním doplňkového produktu. Za rizikové životní pojištění je sleva 0,1 procenta, stejnou slevu získáte také za životní pojištění, pojištění majetku a odvědnosti či za běžný účet. Akční nabídka trvá do 30. června 2015.

Psali jsme:

Desetitisíce lidí přijdou o stavební spoření

Matka spořila na dítě celý život, dítě matku o peníze zažalovalo

Stavební spořitelna České spořitelny

Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka, SSČS) se také zaměřila na stavební spoření pro děti a jako již tradičně nabízí dětem od 2 do 15 let sportovní batohy Puma a pro ty nejmenší (do 2 let) připravila 3D odlévací sadu s dvojrámečkem na fotku a odlitek. Dárky rozdává Buřinka již od 1. února a bude v tom pokračovat až do 30. dubna.

Modrá pyramida

Modrá pyramida zatím do své nabídky nezařadila žádnou speciální jarní akci, ale například ke spoření Mopísek pro děti do 10 let dává kromě uzavření smlouvy zdarma standardně také plyšovou sovu MouMo. Uzavření smlouvy bez poplatku je také u Spoření Spoření třetího věku, tedy pro klienty od 55 let. Mopy Junior pro mladé od 11 do 21 let mají časově neomezenou slevu na uzavření smlouvy 50 procent, což odpovídá 0,5 procenta z cílové částky.

Raiffeisen stavební spořitelna

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) má v nabídce od února do konce května REKOpůjčku na financování rekonstrukcí či modernizací se sníženou úrokovou sazbou 4,69 procenta ročně. Další časově omezenou akcí (od února do května) je úvěr na nové bydlení či rekonstrukci HYPOsplátka s úrokem 2,3 procenta a bez poplatku za uzavření smlouvy.

Wüstenrot – stavební spořitelna

Wüstenrot – stavební spořitelna (WSTS) sice žádnou akční nabídku v současné době nenabízí, ale standardně dětem do 18 let neúčtuje poplatek za uzavření smlouvy o stavebním spoření Wüstenrot Kamarád+ a Wüstenrot Kamarád.

Úvěry ze stavebního spoření na rekonstrukce bez zajištění jsou v kurzu

ČMSS nabízí úvěry ze stavebního spoření na rekonstrukce a modernizace bez zajištění do výše až 500 000 korun, zatímco Raiffeisen stavební spořitelna až do výše 700 000 korun, stejně tak jako Modrá pyramida, Stavební spořitelna České spořitelny nabízí úvěr až 800 000 korun bez zástavy nemovitosti a Wüstenrot dokonce do výše 900 000 korun bez zajištění.

-Jana Zámečníková | Více na Hypoindex.cz

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články