Swiss Life bude blíž zákazníkům ze severních Čech, otevřela nové poradenské centrum v Ústí nad Labem

22. 1. 2014 – 17:44 | Firmy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Swiss Life bude blíž zákazníkům ze severních Čech, otevřela nové poradenské centrum v Ústí nad Labem
Společnost Swiss Life Select zvyšuje komfort pro své zákazníky v severních Čechách. Péči o ně dosud zajišťovalo poradenské centrum v Liberci, nově se k němu připojí pobočka v Ústí nad Labem. Foto:CPI | zdroj: NašePeníze.cz

Společnost Swiss Life Select zvyšuje komfort pro své zákazníky v severních Čechách. Péči o ně dosud zajišťovalo poradenské centrum v Liberci, nově se k němu připojí pobočka v Ústí nad Labem.

„Na severu Čech máme několik tisíc zákazníků a poptávka po samostatném poradenském centru v Ústí nad Labem poslední dobou rostla. Na nové pobočce nyní působí tým deseti privátních poradců,“ řekl při otevření pobočky Martin Slapnička, ředitel poradenského centra Ústí nad Labem.

TIP:  Swiss Life Select představuje reference a zkušenosti

„Tým pro novou pobočku stále budujeme, aktuálně máme vypsáno výběrové řízení na několik různých pozic. Zájemci o práci v přední švýcarské společnosti tak mají stále příležitost získat atraktivní zaměstnání s nadstandardními příjmy," dodává Slapnička.

Švýcarská firma, která klientům pečuje o peníze už 156 let expanduje do ČR

„Mzdy v regionu sice patří na české poměry k těm nižším, ale i tak zde žije mnoho lidí, kteří mají zájem o špičkové služby v oblasti správy jejich financí a majetku. Velký potenciál vidíme také ve službách pro velké průmyslové podniky, které v regionu působí,“ hodnotí zdejší potenciál generální ředitel společnosti Martin Valach. Korporátní klienty Swiss Life obsluhuje v 70 zemích světa, poskytuje jim především servis zaměřený na zaměstnance, optimalizaci nákladů a eliminaci rizik a také zvyšování úspor zaměstnanců.

V současnosti má Swiss Life v České republice 17 poradenských center, které poskytují služby pro přibližně 150 tisíc zákazníků.

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články