Swiss Life Select představuje reference a zkušenosti

20. 7. 2017 – 12:24 | Firmy | Martin Slapnička | Diskuze:

Swiss Life Select představuje reference a zkušenosti
Podle analýzy skupiny Swiss Life roste v České republice počet osob, které disponují volnými prostředky přes 5 milionů korun, avšak nemají adekvátní servis běžný u privátních bank. Foto:Swiss Life | zdroj: NašePeníze.cz

Reference a zkušenosti klientů švýcarské Swiss Life v České republice.

Swiss Life je přední evropskou finanční skupinou působící v oblasti správy privátních i korporátních financí, řízení rizik a zajištění penze. Společnost s historií od roku 1857 vstoupila se svými službami do České republiky v roce 2013.

Zkušenosti klientů se Swiss Life

Když se zeptáte našich kolegů, co je na práci s klienty nejvíc těší, většina z nich odpoví, že skvělá setkání se zajímavými lidmi. Mezi našimi klienty jsou skutečně silné osobnosti s výjimečnými životními i profesními osudy a najdou se mezi nimi i velmi známé tváře. Velkou část klientů Swiss Life ale pravděpodobně neznáte, byť jsou v regionu kde působí, či podnikají obvykle důležitou osobností.

Podívejte se na zkušenosti klientů se službami i profesionály ze Swiss Life.

Radek Bedrna

Ředitel a jednatel společnosti Knauf

Člověk by řekl, že sádrokartony nejsou zrovna sexy obor. Když se ale bavíte s Radkem Bedrnou, jednatelem a ředitelem společnosti Knauf, zjistíte, že je to práce, která se může stát posláním. Dnes tráví velkou část svých pracovních dní na cestách, v letadlech, na jednáních, plánuje, připravuje, rozvíjí. A přitom na počátku jako většina kluků taky snil o tom, že bude popelářem.

K Swiss Life Select jsem přišel, když jsem se dostal do fáze, kterou zná asi každý: mnoho let máte pojištění či různá financování. Najednou ztrácíte přehled, a že trh s těmito produkty je tak velice progresivní. A tehdy jsem dostal doporučení na Swiss Life Select. Jsem spokojen zejména se srozumitelností nabídky.

David Kotyza

Tenisový trenér

Polovinu roku je se svojí svěřenkyní Petrou Kvitovou na cestách. Druhou půlku roku denně dojíždí z Brna do Prostějova, kde trénuje. Zatímco cestování po turnajích považuje za rutinu a tak trochu nutné zlo, cesty do Prostějova mu nevadí. Miluje totiž rockovou hudbu a právě při řízení auta si ji vychutnává.

Ke Swiss Life Select mě přivedl Jaroslav Bartoš, kterého jsem poznal jako ekonoma v tenisovém klubu v Prostějově. Přesvědčil mě zamyslet se o budoucnosti své i svých dětí, připravil pro mě smysluplný konzervativní projekt, kterému věřím, a doufám, že i díky němu mě čeká klidné stáří.

Josef Kotrba

vedoucí partner Deloitte ČR

Vede celou českou pobočku nadnárodní poradensko-auditorské společnosti Deloitte. Pokud si ale představíte workoholika, který od rána do noci sedm dní v týdnu sedí v kanceláři, jste vedle. Jak sám říká, s věkem se naučil, že život není jen práce, a s manželkou, Petrou Buzkovou, víkend co víkend vyráží na chalupu, která je i jeho největším koníčkem.

Společnost Swiss Life Select mne původně zaujala tím, že je schopná poskytnout asistenci v oblasti pojištění. V průběhu času jsem si ověřil, že se na společnost mohu spolehnout, a svěřil jí i péči o část svých aktiv.

Ondřej Kocian

Sales Manager Commercial Accounts, Dell

V Dellu se ocitl, vlastně ani nevěděl jak. Při škole hledal brigádu a zaujal ho inzerát se zajímavým výdělkem. „Až na konci pohovoru jsem se dozvěděl, že se jedná o Dell,“ vypráví Ondřej Kocian, obchodní ředitel pro komerční klientelu Dell, který ani po sedmnácti letech ve svém „prvním zaměstnání“ necítí potřebu změny.
Ke Swiss Life jsem se dostal opět prostřednictvím Dellu. Když jsem jednou lamentoval, jak mé finance postrádají jakýkoli řád, shodou okolností vedle mě seděl kolega, který již byl klientem Swiss Life. Poskytl mi kontakt na svoji osobní poradkyni Veroniku Šmítkovou. Nabídka Swiss Life mě nadchla, a tak dnes mohu konstatovat, že mám ve svých financích konečně pořádek.
Líbí se mi způsob, jakým Swiss Life dělá obchod – je velmi podobný tomu našemu. Úspěch Dellu je založen na dlouhodobém partnerství, kdy nikdy nikoho do ničeho netlačíme, umíme přiznat, v čem nejsme nejlepší a soustředíme se na to, v čem ano. Podobná je i filozofie Swiss Life Select.

Jakub Železný

šéfmoderátor zpravodajství ČT a moderátor Událostí

Jeho tvář zná každý, kdo byť jen občas pustí televizi po sedmé hodině večerní. Na prvním programu České televize totiž pátým rokem moderuje hlavní zpravodajskou relaci Události. Vedle toho vyučuje a sám také ještě studuje. „Byly doby, kdy jsem byl naivně přesvědčen, že toho vím dost. Nevím, stále je čemu se učit,“ komentuje skromně Jakub Železný, redaktor a moderátor Událostí.

Člověk by měl myslet na zadní kolečka, a to je důvod, proč jsem starost o své finance už před časem svěřil společnosti Swiss Life, konkrétně poradkyni Alici Krejzlové. Navíc jsem pro Swiss Life moderoval několik akcí a nejlépe firmu poznáte, když poznáte lidi, kteří pro ni pracují.

Další zkušenosti klientů Swiss Life v české republice najdete zde.

Zdroje:
Swiss Life ČR

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,140 23,320
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články