Vláda rozdá 100 rodinám po milionu korun. Rozhodne losovačka

1. 4. 2012 – 0:01 | Naše peníze | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Vláda rozdá 100 rodinám po milionu korun. Rozhodne losovačka
Čeho se můžeme dočkat netuší ani odborní vykladači karet. Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Vládní škrty dělají vrásky mnoha rodinám. Rozsáhlé úspory však chce vláda kompenovat alespoň několika rodinám tím, že jim věnuje milion korun. Kdo milion získá rozhodne losování, které provede odborná firma.

Pro ty, kteří nečtou zprávy až do konce: Toto je opravdou pouze APRÍLOVÝ ČLÁNEK, který se nezakládá na pravdě!

Celkem 100 milionů korun se rozdělí mezi 100 šťastných domácností. Podmínkou bude aby měla rodina alespoň 3 děti a oba rodiče. Vláda tím chce podpořit fungující rodiny s více dětmi, neboť nízká porodnost je jedním ze základních problémů financování penzí budoucích seniorů.

Aby toho nebylo málo, jednají vládní zástupci s výrobci luxusních vozů, mezi kterými hledají sponzora. Ten by měl navíc věnovat deseti rodinám luxusní vůz nejvyšší kategorie s plnou výbavou.

Kromě automobilu jedna z rodin získá také plně vybavený nový rodinný dům v lokalitě dle vlastního výběru. Pozemek zaplatí a stavbu dodá jedna nejmenovaná stavební firma, která se věnuje dopravním stavbám.

Státní úředníci této mimořádné podpoře rodin věnovali celkem šest měsíců práce v počtu několika desítek úředníků.

I když celé to může působit velmi dobrotivě, je stinnou stránkou to, že zmíněných rozdaných sto milionů korun rozdá vláda z peněz nás daňových poplatníků.

Zdá se vám to po všech rozkrádačkách a korupčních kauzách příliš? Pak vězte, že tato zpráva je naštěstí pouze aprílovým vtípkem redakce NašePeníze.cz. Ale kdo v, čeho se ještě dočkáme.

 

Krásný jarní aprílový den a co nejméně starostí přeje redakce.

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články