VSHOSTING.CZ: Rok 2010 začal budováním datacentra

8. 3. 2010 – 11:36 | Komerční sdělení | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

VSHOSTING.CZ: Rok 2010 začal budováním datacentra
VSHOSTING.CZ: Rok 2010 začal budováním datacentra, Ilustrační foto: SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Jeden z největších poskytovatelů komplexních serverových služeb na českém a nově i slovenském trhu – společnost VSHosting s.r.o., razantně rozšiřuje ve spolupráci s technologickými partnery a dodavateli moderní datové centrum pro dalších až 2500 serverů.

Serverovna disponuje novým špičkovým systémem chlazení, zálohy napájení ale i kvalitní páteřní konektivitou. Všechny stojany pro umístění serverů umožňují zapojení serverů o celkovém příkonu až 6kW. Napájení serverů el. energií probíhá pomocí 6 napájecích větví (2x 3 zálohované napájecí větve). Záloha chlazení je pochopitelně minimálně N+1 (za celou existenci VSHosting neevidujeme ani jednu poruchu chladícího systému a v datovém centru je udržována stálá nízká teplota) a stejně kvalitně je zálohované i napájení el. energií pomocí systému UPS (baterie + diesel agregáty) pro případ výpadku napájecí sítě v Praze.

Do nové serverovny bude v době zprovoznění přivedena konektivita 2x 10Gbps (plně zálohovaná) na technologii WDM umožňující operativní navýšení na několikanásobně vyšší kapacity s přístupem na páteřní síť VSHOSTING s kapacitou 30Gbps.

Samozřejmostí zůstává samočinné hasící zařízení FM-200 a moderní zabezpečovací systém. Datové centrum (resp. provozovatel) je držitelem ISO 9001, ISO 14001, certifikátu NBÚ, certifikátu AQAP 2010.

 

Kde máte umístěny servery?

Umí Váš stávající poskytovatel poskytnout garanci opravy serveru v případě poruchy do 60 minut, garanci reakce administrátora do 60 sekund, páteřní konektivitu bez omezení přenosu dat, zálohování dat do oddělené lokality, rozpoznání výpadku do jedné minuty a jeho okamžité řešení atd.. ? Pro VSHosting je vše toto běžným standardem a nejen z tohoto důvodu volí jeho služby stovky velkých internetových projektů včetně vysoce navštěvovaných webů, bank a internetových obchodů.


Dalším výrazným důvodem využívání služeb VSHosting je snížení nákladů o desítky procent.

Více na www.vshosting.cz
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články