Benefitka – papírovým stravenkám odzvonilo

27. 1. 2018 – 9:15 | Komerční sdělení | Inzerce

Benefitka – papírovým stravenkám odzvonilo
zdroj: tisková zpráva

V dnešní době je pracovní trh přesycen zajímavými pracovními nabídkami. Také proto společnosti investují nemalé částky do spokojenosti a motivace svých zaměstnanců. A právě pro náročné zaměstnavatele, kteří chtějí prostředky vynaložené na zaměstnanecké benefity zúročit efektivně, je určena Benefitka.

All-in-one platební karta Benefitka představuje moderní nástroj pro správu zaměstnaneckých benefitů, jako jsou stravenky nebo volnočasové aktivity. Na jediné kartě má zaměstnanec veškeré své benefity. Ty může přitom využít na mnohem více místech než u běžných papírových poukázek nebo stravenek – stačí, aby prodejce disponoval terminálem pro platbu kartou MasterCard. Zaměstnanci nemusí zjišťovat, kteří provozovatelé nebo prodejci jednotlivé stravenky nebo poukázky přijímají.

Cílem Benefitky je nabídnout firmám řešení zaměstnaneckých benefitů a stravenek, které využívá vyspělé technologické zázemí a šetří zaměstnavatelům čas i peníze a zaměstnancům starosti. Benefitka zcela nahradí papírové stravenky i poukázky na volnočasové aktivity. Místo nich stačí mít u sebe jedinou platební kartu.

main-feature zdroj: tisková zpráva

Je na každé společnosti, kterou z forem benefitů a v jakém rozsahu svým zaměstnancům poskytne. Ať jsou čerpány elektronické stravenky nebo volnočasové benefity, chytrá karta Benefitka ví, kterou z elektronických peněženek použít, kdy transakci povolit a kdy případně zamítnout. O reálném využívání benefitů máte přehled a můžete tak kdykoliv vyhodnocovat své náklady nebo také například zjistit, které benefity mají vaši zaměstnanci nejraději.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,270
USD 23,370 23,550
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články