Chcete investovat do zlata? Zlaton garantuje nejnižší cenu za gram

7. 11. 2023 – 12:55 | Komerční sdělení | Inzerce

Chcete investovat do zlata? Zlaton garantuje nejnižší cenu za gram
zdroj: Tisková zpráva

Plánujete rozšířit své investiční portfolio o produkt, který i v nejhorších dobách neztrácí hodnotu, přináší zajímavé zhodnocení a můžete ho mít neustále u sebe? Zlaton přichází s férovým řešením.

Kvalita za nejlepší cenu na trhu

Už více než 20 let nabízí Zlaton komplexní služby napříč všemi cenovými kategoriemi. Ve své podstatě tak, aby si nákup mohl dovolit zkrátka každý. Zlato a šperky zde můžete koupit, prodat, nechat opravit anebo do něj investovat. Zákazník, který si u nás koupí jakýkoliv produkt, jej právě zde za několik let i nejlépe prodá. Zlaton totiž garantuje absolutně nejlepší cenu za gram zlata na českém trhu, a vytváří tak férové řešení toho nejvýhodnějšího nákupu.

Tady jednoduše nepřeplatíte a ať už si vyberete jakýkoliv produkt, bude si stále držet svou hodnotu. Schválně, ověřte si cenu u konkurence. Zjistíte, že ceny ve Zlatonu jsou prostě nejvýhodnější. A pokud se s výběrem zrovna netrefíte, máte celých 30 dní na výměnu. Nyní navíc díky Black Friday ušetříte 20 % na kompletním novém sortimentu šperků. Stačí zadat kód “ZLATON” a sleva je vaše.

5 Zlaton nabízí jak nové, tak renovované šperky. Rozdíl v kvalitě prakticky nepoznáte, ale v ceně ho jednoznačně pocítíte. | zdroj: Tisková zpráva

Investice, na kterou si můžete sáhnout

Pokud jste k virtuálnímu světu akcií a kryptoměn skeptičtí, nebo naopak chcete své peníze uložit i do produktu, na který si můžete sáhnout, investice do zlata je bezpečným úložištěm peněz v době inflace. Vždyť právě nyní je zlato na svém historickém maximu –⁠ za pouhý rok zvýšilo svou hodnotu o neskutečných 30 %. Speciálně u Zlatonu najdete široký výběr zlata, šperků, ale i zlatých slitků, které jsou i perfektním dárkem pro nově narozené děti, k svatbě, promoci či jiné příležitosti.

Sleva 20 % na všechny nové šperky

Čeká vás nákup zásnubního prstenu? Nebo sháníte opravdu hodnotný šperk pro svou polovičku? Právě nyní máte ideální příležitost pořádně ušetřit. Díky slevovému kódu “ZLATON” získáte 20% slevu na veškerý nový sortiment kromě investičních produktů. Ve skutečnosti to znamená, že ty nejvýhodnější šperky na českém trhu získáte ještě o dalších 20 % výhodněji. Slevový kód můžete uplatnit jak ve dvou kamenných prodejnách v Praze ve zbrusu nové prodejně na ulici 28. října a již tradičně v ulici Spálená, tak i na e-shopu zlaton.cz, a to do konce listopadu.

A protože jsou ceny šperků ve Zlatonu bezkonkurenční, doporučujeme s nákupem příliš neotálet. Skladové zásoby jsou totiž omezené.

Zlaton_28.října Navštivte novou prodejnu Zlaton na ulici 28. října v Praze a získejte 20% slevu na všechny nové šperky. | zdroj: Tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,240
USD 23,410 23,530
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články