I hypotéka se dá vyřídit bez stresů a zbytečných starostí. Nevěříte?

22. 5. 2012 – 0:01 | Komerční sdělení | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

I hypotéka se dá vyřídit bez stresů a zbytečných starostí. Nevěříte?
I hypotéka se dá vyřídit bez stresů a zbytečných starostí. Nevěříte?, Foto: | zdroj: NašePeníze.cz

Máte v plánu koupit si byt, postavit dům nebo rekonstruovat, ale víte, že budete potřebovat půjčit peníze a už předem se děsíte jednání s bankami a vyřizování hypotéky? Nepropadejte panice, vyřídit hypoteční úvěr dnes už nemusí být noční můrou, stačí si jen vybrat správnou banku.

„Český hypoteční trh je v posledním období velmi konkurenční, a proto ve Volksbank vycházíme vstříc klientům takovými nabídkami, které pro ně budou skutečně výhodné a umožní jim splnit své představy o bydlení,“ říká Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ a doplňuje: „V rámci všech hypotečních úvěrů od Volksbank mohou klienti využít čerpání úvěru bez dokládání faktur, čerpání hypotéky na základě návrhu na vklad zástavního práva zdarma, možnost mimořádné splátky bez finančních sankcí nebo možnost odkladu splátek jistiny na počátku splácení až o šedesát měsíců.“

Příznačně pojmenovaná hypotéka „Bydlení bez starostí“ od Volksbank přichází s novou akční nabídkou úrokových sazeb. Můžete využít nabídky výše úvěru do 70 % hodnoty nemovitosti při atraktivních sazbách 3,19 % p.a. se splatností do deseti let a 3,39 % p.a. se splatností nad deset let s fixací 3 roky a 5 let. Za zpracování úvěru nyní u banky navíc zaplatíte pouze 1 999 korun, což je oproti běžnému mnohatisícovému poplatku, který je u hypotečních úvěrů obvyklý, velká úspora.

Akční nabídka hypotéky „Bydlení bez starostí“:

Čerpání do 70 % hodnoty nemovitosti – pro garanci atraktivního úročení je podmínkou zasílání mzdy na VOLKSBANK Osobní konto.

 Fixace  Splatnost  Úroková sazba (p.a.)
na 3 roky nebo 5 let  do 10 let  3,19 %
na 3 roky nebo 5 let  nad 10 let  3,39 %

Více informací o akční nabídce hypotéky „Bydlení bez starostí“ získáte na webových stránkách Volksbank CZ.

Akční nabídka hypotéky „Bydlení bez starostí“ platí ale pouze do konce května, proto se vyplatí jednat rychle. Se všemi starostmi spojenými s vyřízením hypotéky Vám ve Volksbank rádi poradí.

Kurzy

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články