Jak sehnat peníze?

1. 2. 2020 – 16:05 | Komerční sdělení | Inzerce | Diskuze:

Jak sehnat peníze?
zdroj: Pixabay

Jak jenom je v dnešní době důležité mít peníze! Kdo tyto nemá, ten nemůže vést slušný život a je odkázán k pouhému přežívání na okraji společnosti.

Mít peníze je v dnešní době prakticky nezbytné. Jenom ten, kdo jich má dostatek, se může považovat za plnohodnotného člověka, za součást naší vyspělé společnosti. Ovšem je smutnou pravdou, že ne každému je v tomto ohledu přáno. Je mezi námi mnoho těch, kdo se svými příjmy nedokážou vyjít, nedokážou pokrýt třeba ani ty nejnezbytnější výdaje.

Jenže jsou věci, za které se stůj co stůj platit musí. Není vyhnutí, nemá-li se člověk dostat do klidně i zcela neřešitelné situace. Bydlet je třeba, jíst a oblékat se jakbysmet, bez placení za dopravu se třeba nelze dostat do práce, bez níž nejsou nejen koláče, ale ani peníze,… Těch nezbytných plateb tu je!

A proto někdy tomu, kdo své finance nezvládá, nezbývá nic jiného, než si někde od někoho půjčit. Nechat si pomoci s tím, že až vybředne z potíží, vše postupně vrátí.

Štěstí lze pokoušet porůznu. U příbuzných, přátel, kolegů a jiných blízkých osob nebo třeba v bankách. Ale pro všechny tyto varianty platí, že tu není půjčka samozřejmostí. Že musí žadatel vypadat dostatečně spolehlivě na to, aby mu tu nějaké peníze svěřili. Jinak se k němu preventivně každý obrátí zády.

Což ale není případ nebankovního sektoru. Taková nebankovní hypotéka bez doložení příjmu je totiž půjčkou, jež je k dispozici naprosté většině z nás. Záznam v registrech dlužníků? Ten u ní nevadí. Nízké příjmy? I nad těmi tu lze snadno přimhouřit oko. Exekuce? Ty se dají penězi z této hypotéky vyplatit. Jiné problémy? I ty lze přehlédnout. Pokud jsou tu splněny dvě základní podmínky.

A) Žadatel musí být schopen zaručit se za vrácení půjčených peněz nemovitostí adekvátní hodnoty.
B) Tento rovněž musí mít příjmy postačující ke splácení.

Je-li v tomto ohledu vše v pořádku, může si tu člověk velice rychle půjčit až sedmdesát procent odhadní ceny oné zastavené nemovitosti. Stačí si zažádat vyplněním formuláře na internetu a zasláním požadovaných snímků nemovitosti e-mailem na adresu dotyčné nebankovní společnosti, velice krátce posečkat a vše se v dobré obrátí. A pak se dají půjčené peníze splácet třeba i třicet let za velice příznivých podmínek. A člověk může žít.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články