Kdo vám půjčí až 150 000 Kč do 15 minut a na cokoliv

1. 7. 2021 – 10:02 | Komerční sdělení | Inzerce

Kdo vám půjčí až 150 000 Kč do 15 minut a na cokoliv
zdroj: Tisková zpráva

Dostali jste se do špatné situace, nebo byste rádi pořídili domácí spotřebič ve slevě, která zítra končí? Nemusíte se hned uskromňovat a obracet každou korunu dvakrát, pomoci totiž může rychlá půjčka až 150 000 Kč, jejíž schválení netrvá déle než 5 minut, a podobně rychlé je i vyplacení peněz. Z mobilního telefonu či počítače stačí vyplnit žádost a chvíli vyčkat na potvrzení.

Kolik si můžete půjčit a na co peníze využít

Ať potřebujete finanční injekci nebo vám odpadl domluvený úvěr, pomůže vám nebankovní společnost částkou od 20 000 do 150 000 Kč. To by mělo vystačit třeba na nové domácí spotřebiče, kompletní vybavení obývacího pokoje, ale i na malou rekonstrukci nebo stavbu pergoly. O kolik si řeknete záleží na vás, částka by však měla odpovídat vašim finančním možnostem.

Jaká je splatnost dlouhodobého úvěru

Nikdo vám nebude říkat, jak dlouho máte splácet, či co je a není vhodné. Nezávisle na výši částky o jakou žádáte, je možné rozložit úhrady do nejméně 12 měsíců, a maximálně pak do tří let. Jakou splatnost zvolíte záleží na vás, poskytovatel dává možnost nastavení klientovi, který nejlépe odhadne své finanční možnosti a určí si, za jak dlouho chce mít závazek vyrovnaný.

Při žádosti nemusíte dokládat příjmy

Jste zaměstnanec, ale nemůžete zrovna sehnat potvrzení o svých příjmech? A nebo jako OSVČ ještě nemáte daňové přiznání? Nemusí to být překážkou, neboť lze finanční situaci ověřit přes výpisy z účtu. Ani tím se však nemusíte zabývat, vše za vás obstará poskytovatel online půjčky, a vám stačí pár minut počkat na informativní SMS zprávu.

Schválení i vyplacení půjčky do 15 minut

Když není času nazbyt, nebude vás zdržovat ani byrokracie a dlouhé posuzování. Nebankovní společnost vyhodnocuje všechny přijaté žádosti ihned, a během 5 minut vám dá vědět, kdy můžete úvěr obdržet. Okamžité platby pak umožňují převod peněz do 10 minut, a to i za předpokladu, že nemáte stejnou banku; většina českých totiž podporuje expresní příjem peněz.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,290
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články