Kreditní karta, nebo půjčka bez registru?

15. 4. 2019 – 9:31 | Komerční sdělení | Inzerce

Kreditní karta, nebo půjčka bez registru?
zdroj: tisková zpráva

Dostali jste se do finanční tísně, ze které vás by vás dostal ne zas tak příliš vysoký finanční obnos? Zvažte produkt s názvem půjčka bez registru od Cool Creditu. 

Dostali jste se do finanční tísně, ze které vás by vás dostal ne zas tak příliš vysoký finanční obnos? Zvažte produkt s názvem půjčka bez registru od Cool Creditu.

Nenadálé výdaje jsou strašákem mnoha z nás. Ano, ze všech stran slyšíme, že bychom na ně měli mít naspořenu tzv. finanční rezervu, ale znáte to. Stačí, aby se tyto výdaje nakumulovaly, tedy v jeden den dosloužila pračka a lednička najednou, a na problémy je zaděláno. Jejich řešením může být například tzv. půjčka bez registru. Oč se jedná?

Půjčky od tisíce do dvaceti tisíc

Půjčka bez registru je jedním z produktů nebankovní společnosti Cool Credit, s.r.o., jenž svým klientům poskytuje nebankovní půjčky v relativně nízkých částkách od tisíce do dvaceti tisíc. Zkrátka částky vhodné právě mimo jiné na úhradu výše zmíněných nenadálých výdajů.

Pro koho je půjčka vhodná?

Prakticky pro každého, kdo si je jistý tím, že v krátkém časovém horizontu mu vypůjčený obnos dorazí na účet. Včetně těch, kteří mají starý záznam v centrálním registru dlužníků. Ten totiž společnost stejně jako bankovní i nebankovní registr klientských informací (BRKI a NRKI) a registr Solus neprověřuje. Pokud vás tedy banka odmítla, je možné, že Cool Credit tak neučiní.

Žádný nepříjemný rozhovor

Cesta k půjčce je přitom velmi snadná. A veskrze příjemná. Rozhodně nečekejte nepříjemný rozhovor s bankovním úředníkem pátrajícího po tom, jakou částku týdně projíte. Cool Credit si bonitu svých klientů zjišťuje zcela jiným způsobem. Například vlastní zkušeností. Proto si napoprvé můžete půjčit maximálně osm tisíc korun.

Čím více splacených půjček máte na svém kontě, tím více si můžete půjčit

Poté, co tuto první půjčku splatíte, máte možnost zažádat o půjčku vyšší. Podruhé máte nárok na deset tisíc, na další dva tisíce navíc si přijdete potřetí, od čtvrté úspěšně splacené půjčky společnost nabízí čtrnáct tisíc atd. Je přitom jedno, zda jste podnikatel, penzista či student. Chytré, že? Cool Credit na každého nahlíží stejnou optikou. A každého klienta si i stejně váží.

Maximálně průhledná půjčka

Půjčka bez registru je také maximálně „průhledná“. Ještě před jejím uzavřením, které ostatně může proběhnout v pohodlí vašeho domova (tedy na internetu), se dozvíte, na kolik vás vyjde a jakou dobu budete mít na její splacení. Obávat se nemusíte ani žádných skrytých poplatků. Buďme ale konkrétní.

Rychlé vyřízení půjčky

Otevřete hlavní stránku společnosti Cool Credit (cooldredit.cz). Jak vidíte, své peníze v rozmezí od tisícovky do dvaceti tisíc můžete mít na svém účtu do neuvěřitelných deseti minut. Všimli jste si toho času, který se vám odčítá ve spodní části obrazovky? Tak rychlé vyřízení půjčky může být. Tak toho využijte.

Budete schopni půjčku splatit?

Ještě před tím se ale ujistěte, že půjčku skutečně budete schopni splatit. I z malého dluhu se totiž může vyklubat exekuce na dům. Klikněte na záložku získat peníze a pečlivě si projděte nabízení podmínky. Kurzorem na řádku od 1000 Kč do 20 000 Kč si nastavte částku, o níž máte zájem, a do řádku pod ním si zvolte počet dní, jenž budete potřebovat na její splacení. Tato volba je jen na vás.

Seriózní podmínky půjčky

Ve třetím řádku okamžitě najdete podmínky půjčky, tedy datum splatnosti, výši poplatku a koncovou částku, kterou společnosti celkově zaplatíte. Půjčka ve výši 4500 Kč se třináctidenní splatností by vás například vyšla na 5175 Kč. To vůbec není špatné. Není se čemu divit, že tento tip půjček klienti upřednostňují před kreditními kartami, nemyslíte?

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články