Minimalistický interiér je vkusný a šetří peníze

10. 3. 2021 – 9:47 | Komerční sdělení | Inzerce

Minimalistický interiér je vkusný a šetří peníze
zdroj: Followtheflow / Shutterstock.com

Uvažujete o vybavení nového domu, nebo jste kompletně rekonstruovali a sháníte nábytek či dekorace? Ať už se nacházíte v jakékoli situaci, rozhodně se vyplatí přemýšlet nejen nad celkovým designem různých místností ve vaší nemovitosti, ale v potaz byste měli brát i cenu veškerého vybavení. Tak jako tak si můžete ušetřit hodně sil, když vsadíte na minimalismus. Ostatně dnes vládne jakékoli místnosti pouze pár kusů nábytku. Dávno pryč jsou doby velkých prosklených vitrín a nejrůznějších lapačů prachu.

Co je minimalismus?

Na úvod se určitě vyplatí malá definice minimalismu a několik slov k tomuto stylu. Jedná se fakticky o vybavení objektu, jemuž dominuje pouze pár věcí, mnohdy pouze jedna jediná. Často jde o malé skříňky, nebo jen police či v případě obývacího pokoje konferenční stolek a prostorově úsporné sedačky. V interiéru se budete cítit velmi příjemně a získáte pocit, že okolo vás je spousta volného místa. Vzdušnost jakékoli místnosti v minimalistickém pojetí bude patrná na první pohled.

Hezký nábytek jako základ

V první řadě se vyplatí soustředit se na volbu nábytku. Měl by být dostatečně inspirativní a vytvořit jakýsi vizuální základ dané místnosti. Moc hezká je třeba taková stylová sedací souprava určená do obývacího pokoje. Doplnit ji lze třeba nejrůznějšími barevnými látkovými potahy. Výbornou volbou jsou ale také nějaké hezké i trochu masivnější postele do ložnice. K nim už pak není zapotřebí pořizovat nic jiného. Pro jejich nákup se vyplatí pořídit slevové kódy. Výsledná cena pak bude mnohem nižší.

Skvělý je minimalismus hlavně v obývacím pokoji

Je to právě obývací pokoj, který si zaslouží nějaký dominantní nábytek. Díky němu tak získá ještě další rozměr. V obývacím pokoji je ideální mít velkou televizi uchycenou ohebným ramenem ke stěně. K ní už pak pořídíte jen několik poliček. Slevové kupony Moebelix vám navíc pomohou ušetřit.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články