Modernizace interiéru zvýší vaše pohodlí i hodnotu nemovitosti

18. 1. 2024 – 14:39 | Komerční sdělení | Inzerce | Diskuze:

Modernizace interiéru zvýší vaše pohodlí i hodnotu nemovitosti
zdroj: Photographee.eu / stock.adobe.com

Renovace interiéru je velmi důležitá v domech i bytech. Nejen, že se vám bude mnohem lépe žít a budete v prostředí, které se vám doopravdy líbí, ale také zvýšíte hodnotu své nemovitosti. Změny můžete samozřejmě udělat také v nájmu, ale nesmíte zasahovat do zdí, podlahy nebo vybavení kuchyně a koupelny. Majitelé nemovitosti mají mnohem větší možnosti, jak renovaci provést.

Elegantní a kvalitní nábytek

V první řadě můžete začít se změnou nábytku. Je to poměrně jednoduchá změna, ale hodně ovlivní atmosféru a vaše pohodlí. Vybrat kovové nohy a unikátní desku ke stolu může být jen první krok. Rozhodně to nemusí být poslední krok, který ve svém interiéru uděláte. Postupovat můžete i dál a nakonec vyměnit nejen veškerý nábytek, ale také změnit celý styl interiéru. V současnosti patří mezi nejoblíbenější styly:

  • minimalismus,
  • industriální design,
  • skandinávské hygge,
  • přírodní design.

Zvuková izolace pro vyšší komfort

Pro vyšší pohodlí (hlavně v bytě) je důležité ticho a soukromí. Vyřešit odhlučnění můžete mnoha způsoby. Některé z nich budou méně nákladné, jako jsou těžké závěsy nebo koberce. Jestli si chcete dopřát vysokého pohodlí, budete potřebovat silnější kalibr. Na trhu najdete nespočet izolačních materiálů a dokonce i dekoračních panelů, které vás ochrání před hlukem z ulice i od sousedů. Musíte se jen poradit s odborníky a najít nejlepší řešení pro váš interiér.

Přirozené světlo i příjemný stín během léta

Dostatečné množství přirozeného světla je v současnosti jedním z trendů v bydlení. Lidé si dokonce nechávají dělat střešní okna navíc (pokud mají možnost), aby získali více světla. Pravdou je, že v létě to bude poměrně nepraktické. Proto si musíte zakoupit univerzální rolety pro střešní okna. Zajistí vám skvělou ochranu nejen před světlem, ale částečně také před horkem. V podkroví nebo střešním bytě to bude naprostá nutnost, protože jinak tam budete v létě jako v sauně.

Kurzy

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,240
USD 23,410 23,530
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články