Patříte k milovníkům kávy? Vychutnejte si kávu z toho nejlepšího kávovaru

1. 10. 2019 – 15:01 | Komerční sdělení | Inzerce

Patříte k milovníkům kávy? Vychutnejte si kávu z toho nejlepšího kávovaru
zdroj: Profimedia

Káva patří mezi nápoje, bez kterých si mnoho z nás nedokáže představit den. Ranní šálek kávy po příchodu do práce je zkrátka rituálem mnoha lidí. Nedílnou součástí je pak samozřejmě také návštěva dobrých kaváren a posezení s přáteli. Pokud si však rádi vychutnáte dobrou kávu také v poklidu doma, možná jste uvažovali o pořízení vlastního kávovaru.

Jaké druhy kávovarů máme na výběr?
Protože kávovary nejsou úplně tou nejlevnější záležitostí, je dobré zorientovat se v aktuální nabídce na trhu. Zpravidla máte na výběr několik druhů přístrojů, a to podle míry komfortu přípravy kávy, ale samozřejmě také podle množství nabízených funkcí. Zpravidla si vybíráme mezi:

  • Automatickými kávovary
  • Kapslovými kávovary
  • Pákovými kávovary

Nejvíce komfortu vám samozřejmě poskytneme plně automatický kávovar, protože si může kávu třeba také sám namlít. Během okamžiku vám připraví oblíbené druhy kávy, jako jsou cappuccino či latte. Abyste si vybrali správně, je vhodné podívat se na test automatických kávovarů, kde najdete jednotlivé modely srovnané bok po boku. Srovnávání nabídek je základním kritériem úspěchu při výběru toho správného přístroje.

Mezi další známé druhy patří kapslové kávovary, které oproti těm automatickým mají přijatelnější cenu. Pokud patříte mezi fajnšmekry, kteří si užívají už samotnou přípravu kávy, určitě vás osloví klasický pákový kávovar. Záleží zkrátka na preferencích každého konzumenta kávy.

Přehled získáte díky srovnávačům
Díky internetu máme naštěstí spoustu informací jako na dlani, a tak vás výběr toho správného kávovaru nemusí až tak trápit. Stačí navštívit některý ze srovnávacích webů, jako je třeba www.rankito.cz a prohlédnout si testy konkrétních přístrojů. Ať už tedy zvolíte automatický, kapslový nebo pákový kávovar, určitě si díky komplexní recenzi najdete vašeho favorita.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,270
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články