Pobyt ve vířivce vás omladí a zbaví stresu. Co dalšího vám přinese?

6. 5. 2019 – 13:53 | Komerční sdělení | Inzerce

Pobyt ve vířivce vás omladí a zbaví stresu. Co dalšího vám přinese?
zdroj: tisková zpráva

O tom, že pobyt ve vířivce nám prospívá po všech stránkách není pochyb. Kromě toho, že jde o příjemný relax po náročném dni, ovlivňuje velmi pozitivně i naše zdraví. Jak? Čtěte dál.

1. Pobyt ve vířivce odplaví stres a napětí

Zvýšená hladina kortizolu neboli stresového hormonu v krvi rozhodně nevěstí nic dobrého. Stres nejenže negativně poznamená vaši psychiku, ale také svaly, kde se zvýšené napětí přemění v nepříjemně ztuhlá místa. Ve vířivce se toto napětí uvolní, nehledě na to, jak náročný den nebo čas prožíváme.

2. Posílíte své klouby

Během pobytu ve vířivce posílíte rovněž své klouby. Obzvláště velkou úlevu pocítíte v případě, že vám klouby často otékají. Při hydroterapii totiž dochází ke stimulaci lymfatického a krevního systému.

3. Bude se vám lépe spát

Pokud máte problémy se spánkem a málokdy se vám stává, že byste prospali 8 hodin v kuse, pak je pro vás vířivka ideálním způsobem, jak to změnit k lepšímu. Naordinujte si těsně před spaním pobyt ve vířivce a uvidíte, že díky absolutnímu zklidnění na sebe hluboký spánek nenechá dlouho čekat.

4. Omládnete!

Vypadat o pár let mladší je sen spousty z nás. Když elixíry mládí ani zázračné krémy nepomáhají, vyzkoušejte pobyt v bublinkách. Při něm se obličejové svaly uvolní natolik, že po několika koupelích získáte pleť jako miminko.

5. Budete ohebnější

Horká voda v kombinaci s bublinkami působí na naše svaly pozitivně v mnoha ohledech. Velkou zásluhu na tom má fakt, že svaly ve vířivce se zahřívají, čímž se stávají pružnějšími a s nimi i celé naše tělo. Tuto skutečnost ocení především jogíni, parkouristi, gymnasti a další milovníci sportů vyžadujících zvýšenou ohebnost.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články