Podnikatelská půjčka znamená efektivní pomoc v nesnadných chvílích

3. 12. 2020 – 10:54 | Komerční sdělení | Inzerce

Podnikatelská půjčka znamená efektivní pomoc v nesnadných chvílích
zdroj: Rawpixel.com / Shutterstock.com

Být svým vlastním pánem, dělat si věci po svém. Dráha podnikatele má samozřejmě svá specifika a je jasné, že nebude zcela pro každého. Zodpovědný přístup je důležitý, ale přesto se někdy nevyhnete neočekávaným výdajům, podobně jako v domácnosti. Je zapotřebí najít co nejdříve nějaké řešení, tak na koho se vlastně obrátit? Můžete zkusit nebankovní půjčku, se kterou máte jistotu rychlé odpovědi na každou otázku. Není proto důvod zbytečně čekat, zvláště když se nabízí transparentní východisko.

Až dvacet tisíc korun bez otázek
Je připravena pomoci prakticky okamžitě, nebude zjišťovat důvody a zvědavě se ptát na nějaké detaily. Podnikatelská půjčka v sobě nese diskrétní, jednoduché a rychlé řešení pro období, které k životu OSVČ čas od času patří. Stejně jako v životě se totiž střídají den a noc, úspěchy a neúspěchy, chvíle, kdy se daří opravdu skvěle a ty, které je třeba spíše s klidem v duši přečkat. Je zapotřebí malá investice do provozovny, doplatit dlužné sociální nebo zdravotní pojištění? Přišel ke slovu nějaký jiný nečekaný výdaj? Potom je pomocná ruka nablízku. A jaké jsou vlastně konkrétní parametry takového úvěru?

  • Nejméně pět tisíc korun. Taková částka odpovídá minimální záloze na pojistné pro OSVČ.
  • Nanejvýš dvacet tisícovek. Malá rekonstrukce, firemní notebook, ale také další možné výdaje.
  • Splatnost je nastavitelná ve více různých variantách, mantinely činí 7 a 30 kalendářních dnů.

Rychlá akce, s níž budete spokojeni
Nečekejte dlouho, peníze mohou být u vás už v řádu minut! Půjčka pro začínající podnikatele je výrazně rychlejší než v bance a obejde se bez složitého kolotoče spojeného s ověřováním bonity klientů. Podmínek pro schválení je zde opravdu jen několik, a pokud máte platné živnostenské oprávnění a účet v české bance, máte v takovém případě prakticky jistotu úspěchu.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články