Prodej nemovitosti do 24 hodin není fikce. Nechte to na profesionálech

4. 4. 2022 – 7:24 | Komerční sdělení | Inzerce

Prodej nemovitosti do 24 hodin není fikce. Nechte to na profesionálech
zdroj: Tisková zpráva

Chcete prodat nemovitost, která vám spadla do klína v rámci dědického řízení, nebo jste se dostali do finanční tísně a vaši situaci by vyřešil prodej domu a následná koupě bytu? Žádný problém, peníze za nemovitost můžete mít už do 24 hodin.

Peníze rychle a bez ztrát? Opravdu to jde

Možná ve vás už začal hlodat červíček pochybností, jak je možné získat peníze za nemovitost tak rychle (tedy i do 24 hodin od okamžiku, kdy začnete výkup řešit). A není v tom nějaký háček? Nedostanu za svou nemovitost jen zlomek toho, co bych dostal, kdybych prodával sám nebo přes realitku? 

Háček v tom není a nikdo vás nebude do ničeho tlačit. Dostanete nabídku, kterou buď přijmete, nebo odmítnete. Představu o ceně, za kterou se v dané lokalitě prodávají podobné nemovitosti, si můžete jednoduše udělat sami. Pak už se jen stačí rozhodnout. Tak jednoduché to je.

Když je problém v samotné nemovitosti, svěřte to radši odborníkům

Do výkupu můžete často vložit byt, dům, chatu nebo chalupu, pozemky a nestandardní nemovitosti, jako jsou garáže, sklady, haly, komerční objekty, lesy a rybníky i další. Samostatnou kategorií je pak prodej spoluvlastnického podílu.

Prodat nemovitost nebývá nijak složité, zvlášť v dnešní době je po nich obrovská poptávka. Potíž nastává, když chcete prodat nemovitost zatíženou právní vadou. Sem patří třeba věcná břemena, exekuční příkazy, zástavní práva, zdlouhavé dědické spory a další nepříjemnosti, které celý proces značně prodlužují a komplikují, přičemž laik si s nimi příliš neví rady (a není divu). 

Jak probíhá výkup nemovitosti a kdo tento postup ocení 

Výkup nemovitosti je ideálním řešením pro všechny, kteří si nejsou jistí správným postupem a chtějí si ušetřit čas (spoustu času!). Byt se obvykle prodá do 3 měsíců, u domu to trvá i jednou tolik. Pokud tak dlouho nemůžete nebo z nějakého důvodu nechcete na peníze čekat, volba by měla být jasná.

Výkup nemovitosti vám kromě času ušetří i spoustu nervů. Společnost, která se jím zabývá, od vás byt, dům či jinou nemovitost odkoupí napřímo. Nebudete čekat, až se najde zájemce, nebudete muset řešit katastr nemovitostí ani nezbytné právní úkony, na kterých se dá ledacos pokazit. Celý proces prodeje může skončit během 24 hodin, když jde všechno podle plánu. Přijde vám to moc krásné na to, aby to byla pravda? Věřte, že to tak opravdu chodí.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,440 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články