Půjčka ihned není nereálná – skutečně si lze půjčit a do pár minut získat peníze

10. 5. 2019 – 14:43 | Komerční sdělení | Inzerce

Půjčka ihned není nereálná – skutečně si lze půjčit a do pár minut získat peníze
zdroj: tisková zpráva

Někdy nám finance dojdou před výplatou, nebo se výplata o pár dnů zpozdí, ale nám kvůli aktuálnímu nedostatku financí hrozí problémy, kterým chceme zabránit. Jenomže peníze potřebujeme ihned. Jak na to?

Určitě je zbytečné, abyste se o to pokoušeli v běžné bance. Třeba i ve vaší, kde máte již mnoho let veden účet. Tam s půjčkou ihned nepochodíte. Procesy v běžných bankovních institucích jsou zdlouhavé. Obvykle navíc musíte navštívit pobočku dané banky. Mnohdy si tam s vámi sjednají schůzku až za několik dnů. Jak tedy na rychlou půjčku?

Půjčka ihned – to je Cool Credit

Potřebujete-li peníze ihned, pomůže půjčka ihned Cool Credit. Produkt této nebankovní instituce, která je ale licencována ČNB, se zaměřuje na menší půjčky do výplaty, které dokážete získat skutečně ihned. Jak je to možné?

Vše online, s jasnými pravidly, a bez zbytečné administrativy

Půjčky ihned od Cool Credit jsou kompletně online. Takto o půjčku žádáte, a stejným způsobem vám bude půjčka rovněž schválená. Smlouvu pomocí SMS podepíšete už do jedné minuty od chvíle, co o půjčku zažádáte. K žádosti přiložíte pouze minimum dokumentů – výpis z účtu a občanský průkaz. To netrvá obvykle více než čtyři minuty. Časově minimalizovaný je rovněž schvalovací proces samotné půjčky. Ten netrvá déle než pět minut. Sečteno – jsme na 10 minutách, po kterých již mohou peníze putovat na váš účet. Nejrychleji tam jsou v případě, že máte účet ve stejné bance jako Cool Credit.

Nebojte se nebankovních půjček – Cool Credit je nabízí i bez nahlížení do registru

Neřízený trh s půjčkami zklidnila Česká národní banka. Dnes jsou na trhu již pouze seriózní poskytovatelé půjček, jakým je i Cool Credit. Na podmínky krátkodobých půjček ihned se musíte koukat jinak než na dlouhodobé půjčky. RPSN bude u nich vždy vyšší, ale neznamená to žádné nevýhodné podmínky. Půjčujete si jen na krátký čas, avšak bez různých obstrukcí. Cool Credit vám půjčí dokonce i v případě, že máte záznam v registru. Do Centrálního registru dlužníků, NRKI, BRKI a SOLUS totiž nenahlíží. Prověřuje pouze registr exekucí a insolvencí.

Kolik mi v Cool Credit půjčí?

Půjčka ihned vám nabídne na poprvé úvěr až 8000 korun, a to až na 30 dnů. Pokud si budete chtít v budoucnu půjčit opakovaně a měli jste dobrou platební morálku, můžete si půjčit částku vyšší. Ta se postupně navyšuje. U páté půjčky je to až 20 000 korun, což je však strop pro tento typ půjčky.

Když je 30 dnů na splacení půjčky málo

Cool Credit dává férové podmínky, i pokud vám 30 dnů na splacení půjčky nestačí. S poskytovatelem půjčky se lze domluvit na prodloužení splatnosti o týden až měsíc. Za tento benefit navíc zaplatíte předem smluvený poplatek plus doplatíte dlužnou částku. Cool Credit vede své zákazníky k zodpovědnému půjčování a nabízí co nejvýhodnější podmínky spolu se seriózním přístupem při řešení vzniklých problémů.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články