Půjčka pro OSVČ je dobrým impulsem do začátku

2. 6. 2022 – 12:05 | Komerční sdělení | Inzerce

Půjčka pro OSVČ je dobrým impulsem do začátku
zdroj: Jaromir Urbanek / Shutterstock.com

Potřebujete investovat, nakoupit si elektroniku nebo jiné pomůcky a důvěra banky ještě není tak vysoká, abyste dostali úvěr? Pokud jste začínající OSVČ, můžete se rozhlédnout v nebankovním sektoru a dostat velmi zajímavou odpověď. Časově nenáročná nabídka, která se vyřeší od začátku do konce přes internet a nechce žádné osobní schůzky. Samozřejmě, navíc spojená se skutečným minimem podmínek. Najít cestu bez velkých překážek je snadné, stačí se dobře rozhlédnout. Podmínkou je mít vlastní IČ, přičemž na konkrétním oboru podnikání už nezáleží.

K dispozici bude až třicet tisícovek
Jakou částku vlastně potřebujete? Máte široké možnosti, neboť půjčka pro OSVČ je připravena bez ohledu na to, jaké je datum nebo kolik je právě hodin. Obejde se bez dlouhého vysvětlování nebo různých dotazníků. Chce jen základní informace o klientovi, které umožní ztotožnění a ověření, zda jde skutečně o podnikatele. To se prokáže vlastně jen platným IČ, není nutné dokládat další údaje navíc. Je přitom možné investovat do reklamy, výbavy kanceláře nebo spousty dalších věcí, fantazii se meze nekladou a jak by řekl klasik, každý podnikatelský záměr je přece trochu jiný!

  • 5 000 Kč je základem. Půjčit si je můžete na drobnou elektroniku nebo další vstupní náklady.
  • 30 000 Kč je nejvyšší suma, o které lze jednat. Přitom poslouží na vše, co zrovna potřebujete.
  • Splátkový kalendář může mít více podob. Minimálně tady jde o 7, maximálně však o 30 dnů.

Dohoda bude vyřešena ještě dnes
Spěcháte na peníze? Potom je jasné, že byste měli finanční hotovost po ruce nejlépe ještě dnes, abyste mohli vyřešit investice do své nové živnosti. Půjčka na podnikání je neúčelová a není tedy nutné, abyste ji nějakým způsobem vysvětlovali. Ať už použijete peníze naprosto na cokoliv, je to vaše svobodná volba. Snad jen platí, že důvody si musí každý dobře promyslet sám za sebe. 

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články