Půjčka pro živnostníky nabízí rychlou pomocnou ruku

16. 10. 2023 – 14:56 | Komerční sdělení | Inzerce

Půjčka pro živnostníky nabízí rychlou pomocnou ruku
zdroj: Vahan Hambardzumjan / Shutterstock.com

Je aktuálním tématem finanční injekce pro vaše podnikání? Pokud jste na začátku kariéry, je nutné investovat do sebepropagace. A jestli máte před sebou další výzvy, rozhodně nelze čekat na jednom místě, jinak vás předběhne konkurence. Vyřízení krátkodobého úvěru musí být naprosto jednoduché. OSVČ totiž nemají času nazbyt a nechtějí trávit čas na pobočkách, kde by čekali na makléře. Online cesta je proto mnohem lepším řešením takových situací. Jaká částka je tedy připravena? A jaký splátkový kalendář si lze vybrat? Velkou výhodou je zde variabilita, na své si tedy přijde každý žadatel.

Připraveno je až třicet tisíc korun

Půjde to i bez návštěvy pobočky a bez telefonátů, které trvají desítky minut. Půjčka pro živnostníky je totiž jednoduchá záležitost. Žadatel bude mít před sebou jen krátký formulář, v němž se představí a ověří svou totožnost, důležitý je také doklad o příjmu. Díky uvedení platného IČO jednoduše prokáže, že podniká a další otázky v tomto směru už nejsou nutné. Kolik si tedy lze půjčit? Dobrou zprávou je, že možností je opravdu dost!

  • 5 000 Kč je minimum. Můžete je použít na různé drobné výdaje, které souvisí s vaší kanceláří.
  • 30 000 Kč je maximum. Lze tedy financovat řadu věcí, nic nebude nutné zpětně dokládat.
  • Splátky? Vyberete si je vždycky podle svého, a to v rozmezí 7 a 30 kalendářních dnů.

Nemusíte spěchat na žádnou schůzku

Je jednoduchá a bude vždy připravena, aby vám pomohla. Půjčka pro podnikatele má jen minimum otázek. Je nutné ověřit identitu a bankovní účet, ale na účel úvěru se nikdo ptát nebude. Je to vlastně jednoduché, očekává se, že využijete peníze na věci, které souvisí s vaším podnikáním. Všechno proběhne online formou, tedy bez návštěv obchodního zástupce u vás doma nebo jednání na pobočkách.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,230
USD 23,400 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články