Splnění NIS2: klíčový krok k zajištění kybernetické bezpečnosti

1. 8. 2023 – 11:48 | Komerční sdělení | Inzerce

Splnění NIS2: klíčový krok k zajištění kybernetické bezpečnosti
zdroj: VideoFlow / Shutterstock.com

Směrnice Evropské unie o kybernetické bezpečnosti - NIS2 (Network and Information Security Directive 2) představuje důležitý rámec, který má za cíl posílit kybernetickou bezpečnost v rámci celé EU. Směrnice klade značné požadavky na organizace všech velikostí a napříč různými sektory. Splnění NIS2 je tak klíčovým krokem pro zajištění robustní ochrany vašich dat a IT systémů.

Co znamená splnění NIS2?

Splnění NIS2 znamená, že vaše organizace vyhovuje všem požadavkům směrnice. To zahrnuje ochranu sítí a informačních systémů, nastavení postupů pro reakci na kybernetické incidenty a jejich dodržování. Tato opatření jsou důležitá, protože každý den přicházejí stovky nových hrozeb, které mohou ohrozit vaši organizaci.

Jak může Faster CZ pomoci?

Faster CZ disponuje týmem odborníků s dlouholetou praxí v oblasti kybernetické bezpečnosti, kteří mohou poskytnout klíčové služby při splňování požadavků NIS2. Tyto služby zahrnují hodnocení aktuálního stavu kybernetické bezpečnosti, návrh bezpečnostních opatření a provedení penetračních testů.

Pracovníci Faster CZ se věnují také procesu nasazení NIS2, což znamená implementaci všech požadovaných opatření ve vaší organizaci. Tato služba zahrnuje nejen technické aspekty, ale i školení personálu a přípravu interních procesů a postupů.

Jaký je přínos pro vaši organizaci?

Splnění NIS2 není jen o splnění právních požadavků. Je to také o zajištění ochrany vašich dat a systémů před stále se vyvíjejícími kybernetickými hrozbami. Implementace NIS2 zlepšuje vaši obranyschopnost proti kybernetickým útokům a pomáhá minimalizovat riziko finančních ztrát a reputačních škod.

Pokud je vaším cílem zvýšit kybernetickou bezpečnost vaší organizace, neváhejte se obrátit na Faster CZ. Naši odborníci jsou připraveni vám pomoci splnit všechny požadavky směrnice NIS2 a zlepšit vaši obranyschopnost proti kybernetickým hrozbám. Zabezpečte svou organizaci pro budoucnost digitálního věku.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,230
USD 23,400 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články