VSHosting: úspěch individuálních řešení

29. 4. 2011 – 11:19 | Komerční sdělení | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

VSHosting: úspěch individuálních řešení
Od samého počátku existence VSHostingu klademe důraz především na kvalitu a nejvyšší možnou dostupnost služeb | zdroj: NašePeníze.cz

V listopadu loňského roku jsme veřejně avizovali uvedení nového konceptu nabídek serverových služeb, který je dostupný na webu www.vshosting.cz. Po více než čtyřech měsících můžeme směle konstatovat, že nové nabídky zájemci o serverové služby uvítali.

Poprvé opravdu individuálně

Poprvé mají zájemci o serverové služby možnost nakonfigurovat si on-line svou vlastní individuální službu. Dedikovaný server  tak již není pro mnohé uživatele pouhým pronájmem serveru a umístěním v datacentru, ale ke své službě si mohou individuálně navolit množství parametrů, a to včetně SLA, rychlosti servisu a mnoha doplňkových služeb, od licencí na softwarové produkty až po e-mailové služby.

Unikátní koncepce nabídek je dostupná on-line pro všechny nabízené služby v České a Slovenské republice. Zákazníci Server Hostingu či Rack Hostingu nejčastěji kladně hodnotí možnost příplatku za pojištění serveru, které spočívá v okamžité zápůjčce náhradního serveru v případě, že se klientovi porouchá jeho vlastní.

VSHosting – rychlé tempo růstu

Za rok 2010 VSHosting opět ukázal, že patří mezi nejrychleji rostoucí firmy na trhu s dedikovanými a managed servery. Důkazem toho jsou přírůstky stovek nových serverů ročně jak v České, tak i Slovenské republice. Díky standardizovaným interním procesům a obchodním i technickým oddělením s nepřetržitým provozem se klienti setkávají s rychlou realizací služeb a téměř okamžitými reakcemi na své dotazy.

Rok 2010 ve znamení intenzivních inovací

Od samého počátku existence VSHostingu klademe důraz především na kvalitu a nejvyšší možnou dostupnost služeb. V roce 2010 tak proběhla rozsáhlá inovace páteřní sítě a její pokračování je naplánováno i na letošní rok. V posledních měsících došlo, krom posílení propustnosti kruhové topologie a upgradu páteřní linky do NIX.CZ na 10 Gbps, i k výraznému posílení záložních linek k tranzitním operátorům. V letošním roce dokončujeme zakruhování linky do SIX.SK na trase Praha–Bratislava–Vídeň–Praha a také zdvojnásobení propustnosti.

Posílení se dočkala i technická podpora, na které byl výrazným způsobem posílen třísměnný provoz o nové administrátory. Výsledkem jsou opět rychlejší reakce technické podpory, o čemž se mohly přesvědčit stovky nových klientů, mezi nimiž jsou i velké a známé internetové projekty, které se rozhodly změnit svého poskytovatele a přejít k VSHostingu.

Informace z první ruky o VSHostingu můžete mít na www.zamereno.cz

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články