Vytvořte si přehledný životopis zdarma díky praktickým šablonám

6. 9. 2021 – 11:00 | Komerční sdělení | Inzerce

Vytvořte si přehledný životopis zdarma díky praktickým šablonám
zdroj: Tero Vesalainen / Shutterstock.com

Napsat životopis mnohdy vůbec není jednoduché. Nejenže je třeba přehledně sepsat důležité informace o vás, ale životopis by měl mít také určitou grafickou podobu. Právě ta totiž dokáže na první pohled zaujmout.

Snadné použití
Jestliže hledáte něco více, než je obyčejný životopis napsaný v textovým editoru, pak vás rozhodně zaujme online nástroj, který vám se vším pomůže. Jedná se v podstatě o generátor životopisů, ve kterém najdete praktické šablony. Jejich použití je jednoduché. 
Stačí pouze pár kliků na webu, kde sestavíte svůj životopis. Ten si pak můžete stáhnout do textového editoru či ho rovnou stáhnout v PDF formátu. Během pouhých pár minut vytvoříte vlastní životopis zdarma.

Výběr designu
Každý máme vlastní vkus, především je však dobré přizpůsobit se společnosti, kde žádáte o pracovní pozici. Jakmile totiž vyberete ten správný design, můžete personální oddělení oslovit již na první pohled. Volit můžete ze základních šablon, které ničím nevyčnívají. 
Působí upraveně a profesionálně a zachovávají si jednoduchý design. V nabídce však najdete i rafinovanější šablony. I ty se mohou hodit. Vždy se však řiďte podle formálnosti dané společnosti, to platí i pro cestu na pohovor – nezapomeňte na vhodné oblečení.

Praktický nástroj
Jestliže si zrovna nerozumíte s textovými editory, pak si tento online nástroj jednoduše zamilujete. V pár krátkých krocích totiž zvládnete zpracovat jedinečný životopis, které skvěle zapůsobí. Nejčastější volbou jsou jednoduché skromné šablony, které se hodí hlavně do tradičních společností. Skvěle vypadají i vytištěné, neuděláte tak s nimi chybu. Nemusíte se už tak více trápit a zdlouhavě sepisovat řádky životopisu.

Profesní životopis je základním předpokladem při ucházení se o určitou pracovní pozici. Přesto ho však mnoho z nás stále podceňuje, ať už jeho obsah či podobu. Neudělejte tuto chybu i vy.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články